Tbone 79 Report post Posted August 4, 2019 Witam chciałbym zgłosić oszustwo gracza natano06 Oferował psc za 100 zł za pokemona na 100 lvlu, więc odrazu przykuło to moją uwagę(70zł na + jako że jeszcze dałbym 30% podatku dla zycza) i dałem mu mojego charizarda widocznego na ss, mam również kilku świadków którzy chętnie potwierdzą to co sie zdarzyło.] Mało mnie interesuje ten charizard, lecz prosze o ukaranie gracza za handel psc + oszustwo przy wymianie elo 1 Share this post Link to post Share on other sites
MrDonPlay_Pl 70 Report post Posted August 4, 2019 Eh skąd się biorą ci złodzieje 21 minut temu, Tbone napisał: Witam chciałbym zgłosić oszustwo gracza natano06 Oferował psc za 100 zł za pokemona na 100 lvlu, więc odrazu przykuło to moją uwagę(70zł na + jako że jeszcze dałbym 30% podatku dla zycza) i dałem mu mojego charizarda widocznego na ss, mam również kilku świadków którzy chętnie potwierdzą to co sie zdarzyło.] Mało mnie interesuje ten charizard, lecz prosze o ukaranie gracza za handel psc + oszustwo przy wymianie elo Share this post Link to post Share on other sites
lolek29 84 Report post Posted August 5, 2019 A masz ss'y rozmowy w której on pisze ze da ci tego psc? Poza tym czemu dałeś mu Charizarda w wymieniarce, od tego jest psc shop. Ogólnie nie wiem co mam o tym myslec.. Share this post Link to post Share on other sites
Ojdi 234 Report post Posted August 5, 2019 Gracz dostał bana, napisz do zycza aby ci oddał tego charizarda. Zamykam. 1 Share this post Link to post Share on other sites