Agrest 0 Report post Posted August 8, 2019 (edited) W czwartek 08.08.2019 na konto mojego kolegi włamał się jakiś typ .... Napisał do mnie na msg jakby nigdy nic ale nie spodziewał się ze mojego ziomka nie ma w domu czyli nie może go być na serwie.Na początku się nie zorientowałem ale gdy tepnołem sie na jego działkę była oczyszczona z wszelkich wartościowych itemów mianowicie znikneły 3 pluszaki cały dom bez mebli i obrazów aprikorny lvl bole narzędzia diamenty itp ... Napisałem do kolegi opowiedziałem mu o wszystkim zmartwiony o swoje 1k golda i poki powiedział ze mam wejść na jego konto sprawdzić czy wszystko jest na miejscu . Jednak włamywacz zmienił nawet hasło i za każdym razem jak jest na serwerze podszywa się pod niego . Proszę o szybką pomoc Edited August 8, 2019 by Agrest Share this post Link to post Share on other sites
dominik493 475 Report post Posted August 8, 2019 Dobra a jaki ma nick kolega? Share this post Link to post Share on other sites
Agrest 0 Report post Posted August 8, 2019 Na serwie dawidd Share this post Link to post Share on other sites
Agrest 0 Report post Posted August 8, 2019 (edited) własnie rabuje nasze działki i wywalił mnie z każdej ;c Edited August 8, 2019 by Agrest Share this post Link to post Share on other sites
Cola10 136 Report post Posted August 8, 2019 Jak narazie @zyczu dał mu bana z consoli, później ogarniemy resztę. Share this post Link to post Share on other sites
Agrest 0 Report post Posted August 8, 2019 Dobrze Dzk za szybką reakcje Share this post Link to post Share on other sites
Cola10 136 Report post Posted August 8, 2019 @Agrest napisz do mnie w prywatnej wiadomości to podam Ci hasło do konta kolegi abyś mu przekazał. Share this post Link to post Share on other sites
Cola10 136 Report post Posted August 8, 2019 Nowe hasło zostało podane. Graczem który wlamal się na konto dawidd jest pokemasterchomik. Został on ukarany banem. //Zamykam 1 Share this post Link to post Share on other sites