Franio123 28 Report post Posted November 3, 2019 Witam z tej strony Ribu, piszę kolejną prośbę, gdyż tamta została rozpatrzona negatywnie, a nie ukrywam, że zależy mi na pograniu w pokemony na pokecrafcie. Dużo zmieniłem w swoim postępowaniu i światopoglądzie. Sądzę, że po takiej przerwie jestem gotów wnieść dużo dobrej i rzetelnej pracy umotywowaną naprawieniem swojego imienia i chęci do grania. Jeśli moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie to prosiłbym o umożliwienie mi gry na moim koncie z clearem poków i itemków oraz skrzynek na dzialkach z zachowaniem budowli, gdyż są one pamiątką po wielu graczach. Szczerze przepraszam i żałuję mojego postępowania na serwerze. Chciałbym jeszcze indywidualnie przeprosić kilka osób. - @zyczu, za całokształt mojego zachowania i utrudniania mu prowadzenia serwera, - @Pokemonka, za próbę odsunięcia jej od administracji, - @_Amelia08_, za całokształt, o którym nie chcę się tu rozpisywać bo jest to bardzo osobista sprawa, - @Vistox, Ciebie mogę jedynie przeprosić ogólnie, gdyż nie chciałeś ze mną porozmawiać, - @Ax3n, nie znamy się zbyt długo i dobrze, ale nasza niechęć do siebie pojawiła się przy okazji konfliktu z Monką, - @mentazar, za obrazę Ciebie na podstawie nieuzasadnionych faktów, - @Tbone, za wywołanie sporu między nami i obrazę w twoją stronę mimo, że jesteś spoko kolesiem, - @MrDonPlay_Pl oraz @DamSonek64, za zwyzywanie was od randomów, chociaż zapewne przykładacie się o dobro serwera jako administracja, Przepraszam całą administracje za wywołanie konfliktu między wami oraz szczególnie wymienione powyżej osoby, zależy mi na powrocie na serwer, ale rozumiem, że to działa w dwie strony i żeby to osiągnąć muszę otrzymać od was mandat zaufania, że naprawdę się zmieniłem i nie mam złych zamiarów. Pozdrawiam, Ribu. 6 6 Share this post Link to post Share on other sites
kaluza00 153 Report post Posted November 3, 2019 Jsem pro Share this post Link to post Share on other sites
Ryzemonster 231 Report post Posted November 3, 2019 (edited) Je suis pour Edited November 3, 2019 by Ryzemonster Share this post Link to post Share on other sites
Remczak 104 Report post Posted November 3, 2019 Jestem na tak. 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
PitroxX 621 Report post Posted November 3, 2019 Jestem za. Dużo rozmawiam z Mikołajem i naprawdę zmienił się przez te kilka miesięcy. Widać po nim, że żałuje tego co zrobił. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tbone 84 Report post Posted November 3, 2019 Tutaj marek garski komisarz policji i jestem na ............................... Tak. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ryzemonster 231 Report post Posted November 3, 2019 Ribu wjeżdżasz na serwer jak Conrado Moreno do studia PogU Share this post Link to post Share on other sites
TeQuillo 120 Report post Posted November 3, 2019 Za 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kapo44 94 Report post Posted November 3, 2019 (edited) za kochany miki Edited November 3, 2019 by Kapo44 Share this post Link to post Share on other sites
magmenv11 20 Report post Posted November 3, 2019 witam jako iz moj byly ojciec nico here dostal dq z rangi koronka moim ojcem zostales ty kocham cie chodzimy razem na ryby jezdzimy na rowerze dajesz mi w dupe jest super gdyby nie ty teraz bym plakal naewt duo gralismy dales mi w wiare w mojego pyke ktory tera jest ju sredni bo ju nie lubie ale gdyby nie ty jezu miki kocham cie jestem za !!!!pozdrawiam 1 Share this post Link to post Share on other sites
DetektywLodyga 79 Report post Posted November 3, 2019 za 4 minuty temu, magmenv11 napisał: witam jako iz moj byly ojciec nico here dostal dq z rangi koronka moim ojcem zostales ty kocham cie chodzimy razem na ryby jezdzimy na rowerze dajesz mi w dupe jest super gdyby nie ty teraz bym plakal naewt duo gralismy dales mi w wiare w mojego pyke ktory tera jest ju sredni bo ju nie lubie ale gdyby nie ty jezu miki kocham cie jestem za !!!!pozdrawiam this is so smutne can we hit 24,5 likes 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ojdi 234 Report post Posted November 3, 2019 No dobra, za. 2 Share this post Link to post Share on other sites
brokill1 38 Report post Posted November 3, 2019 jestem za 1 Share this post Link to post Share on other sites
lolek29 83 Report post Posted November 3, 2019 Za 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ossh 42 Report post Posted November 3, 2019 jestem na tak pogchamp Share this post Link to post Share on other sites
_Karczi 4 Report post Posted November 3, 2019 pewnie ze na tak Share this post Link to post Share on other sites
MrDonPlay_Pl 70 Report post Posted November 3, 2019 Ogólnie niech będzie, za 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dominikos987 14 Report post Posted November 3, 2019 Chłop sie stara i widać że żałuje. Jestem na tak.😁 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eszzek 46 Report post Posted November 3, 2019 Jestem na Nie Biorę pod uwagę np. sam początek prośby 7 godzin temu, Franio123 napisał: Witam z tej strony Ribu, piszę kolejną prośbę, gdyż tamta została rozpatrzona negatywnie Czy nawet nie wspominając już o tym, że ... 7 godzin temu, Franio123 napisał: za całokształt mojego zachowania i utrudniania mu prowadzenia serwera 7 godzin temu, Franio123 napisał: za próbę odsunięcia jej od administracji 1 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
HollyShotPL 222 Report post Posted November 3, 2019 NA TAK 1 Share this post Link to post Share on other sites
cokuu321 427 Report post Posted November 3, 2019 Chyba w historii całego serwera nie pojawiła się tego typu prośba. Po tym poście widać, że ribu bardzo żałuje tego, co zrobił, więc jak najbardziej na za ub. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ribu 488 Report post Posted November 3, 2019 Fajnie jest miec swoje konto 1 Share this post Link to post Share on other sites
Remczak 104 Report post Posted November 3, 2019 PogU! 1 Share this post Link to post Share on other sites
ratedsuperstar12 28 Report post Posted November 4, 2019 No dajcie w końcu chłopakowi to ub. Widać, że poprawił swoje zachowanie. 1 Share this post Link to post Share on other sites