NikaFox 18 Report post Posted June 9, 2020 Wakacyjne Karaoke! Witajcie! Wraz z końcem roku szkolnego wychodzimy z pierwszym eventem na tej edycji - Karaoke! Całe wydarzenie odbędzie się 27 czerwca, godzina 18:00. W jury zasiądzie ziomciu123, Cola10 oraz NikaFox. Nagrody dla Top 3: 1 miejsce - Wybrany pokemon Shiny (bez legend) z wybraną naturą do PC 2 miejsce - Wybrany pokemon Shiny (bez legend) do PC 3 miejsce - Wybrany pokemon (bez legend) do PC Zaproszenie na Discord PokeCraft: https://discord.gg/NEcprWG 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
matioskilubieplacki 287 Report post Posted June 10, 2020 niby wszystko fajnie ale event itp. ale te nagro 7 Share this post Link to post Share on other sites
DetektywLodyga 79 Report post Posted June 10, 2020 nie narzekaj polaku jest karaoke 4 Share this post Link to post Share on other sites
mentazar 104 Report post Posted June 10, 2020 Znowu basia w jury czyli znowu będze cringe w chuj. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Buchczi 133 Report post Posted June 10, 2020 Mam rozumieć że jak Basia nie przyjdzie na karaoke to Banik jak na ostatnim jego karaoke? 1 Share this post Link to post Share on other sites
ziomciu123 220 Report post Posted June 10, 2020 a ty wiesz że nie wiem na 99,99 procent bede a ale jakbym nie dał rady to poinformuje kilka dni wcześniej i ogarnąłbym kogoś na zastępstwo ale jak juz mówiłem bede na karaoke 1 Share this post Link to post Share on other sites
RANKORX 63 Report post Posted June 10, 2020 mój boże basia w jury Share this post Link to post Share on other sites
PitroxX 621 Report post Posted June 10, 2020 Pan kiedyś stanął nad brzegiem, Szukał ludzi gotowych pójść za Nim; By łowić serca Słów Bożych prawdą. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów. 2. Jestem ubogim człowiekiem, Moim skarbem są ręce gotowe Do pracy z Tobą I czyste serce. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów. 3. Ty, potrzebujesz mych dłoni, Mego serca młodego zapałem Mych kropli potu I samotności. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów. 4. Dziś wypłyniemy już razem Łowić serca na morzach dusz ludzkich Twej prawdy siecią I słowem życia. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów 6 3 Share this post Link to post Share on other sites
MrMaster123456 49 Report post Posted June 17, 2020 ale że basia w jury a myślalem ze bedzie dobre karaoke 1 Share this post Link to post Share on other sites
Link 37 Report post Posted June 21, 2020 WYBRANY SHINY Z NATURKA XD 1 Share this post Link to post Share on other sites
zyczu 28 Report post Posted June 27, 2020 WYNIKI: 1 miejsce - Vkick - Wybrany pokemon Shiny (bez legend) z wybraną naturą do PC + 7x Relearner Shard - ODEBRANE 2 miejsce - Martynga - Wybrany pokemon Shiny (bez legend) do PC + 5x Relearner Shard - ODEBRANE 3 miejsce - Miszcz_RankorX - Wybrany pokemon (bez legend) do PC + 3x Relearner Shard - ODEBRANE Dalsze miejsca: 1 Share this post Link to post Share on other sites