minedaw 0 Report post Posted June 29, 2020 ogolnie to mielismy grac ale chlop poszedl afka i potem gralismy 4fun ale po takim 1 ss to duzo widac XD Share this post Link to post Share on other sites
KacperIMleczko1 2 Report post Posted June 29, 2020 kłamiesz bo zachwile też moge wysłac ss histori gier w lige (lol) Share this post Link to post Share on other sites
minedaw 0 Report post Posted June 29, 2020 a wgl jak chciales grac o 50bz jak masz 0bz? pyk wyjasniony Share this post Link to post Share on other sites
KacperIMleczko1 2 Report post Posted June 29, 2020 nie wyjasniłeś mnie jak bym tobie nie zapłacił bym dostał bana to jest po pierwsze bym pozyczył od kolegi ktory miał tyle a ty przegrałes i nie zapłaciłes Share this post Link to post Share on other sites
Spoceniecfest 24 Report post Posted June 29, 2020 ale to jest server minecraft a nie lol więc bez sens post osoba co pisze posta ma 12 latek i według mnie zakład nie ważny bo się zakładacie o inną grę es a pz pragnę zauważyć żę KacperIMleczko to kolega scamera 1 Share this post Link to post Share on other sites
dominik493 475 Report post Posted June 29, 2020 Dobra czas na Domiego Tak widząc to powiem wam śmiać mi się chce. Jeżeli już robicie zakłady to polecam przy ludziach z administracji bo inaczej to sensu nie ma. Po drugie miałeś 0 bz a zwrot "po pierwsze bym pozyczył od kolegi" nie ma sensu bo i tak byś tego nie zrobił LOL. A po trzecie to ani jeden ani drugi by nie zapłacił więc jak już to banicja dla 2 panów #TheBestDomi 2 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Spoceniecfest 24 Report post Posted June 29, 2020 2 godziny temu, dominik493 napisał: Dobra czas na Domiego Tak widząc to powiem wam śmiać mi się chce. Jeżeli już robicie zakłady to polecam przy ludziach z administracji bo inaczej to sensu nie ma. Po drugie miałeś 0 bz a zwrot "po pierwsze bym pozyczył od kolegi" nie ma sensu bo i tak byś tego nie zrobił LOL. A po trzecie to ani jeden ani drugi by nie zapłacił więc jak już to banicja dla 2 panów #TheBestDomi ja fan Share this post Link to post Share on other sites
NikaFox 18 Report post Posted June 29, 2020 Sprawa została wyjaśniona Zamykam. Share this post Link to post Share on other sites