drops00 0 Report post Posted July 27, 2020 ktoś włamał się na moje konto jest w tym też moja wina bo jak pierwszy raz wszedłem na pokecrafta to ustawiłem sobie głupie hasło ale przez lata nigdy nie pomyślałem aby je zmienić aż do teraz kiedy mnie okradziono, zmieniłem hasło ale pokemony, itemy i bz straciłem więc proszę o jakąś pomoc w znalezieniu rozwiązania w tej sprawię, dowodów nie mam bo jak je zdobyć w takich okolicznościach, ale możecie uwierzyć mi na słowo, głównie zwracam się do admina bo tylko on patrząc po kodzie może znaleźć sprawcę, tak mi się przynajmniej wydaje może ktoś znajdzie inne rozwiązanie Share this post Link to post Share on other sites
Arejcz 15 Report post Posted July 27, 2020 Kiedy ostatnio grałeś na serverze? Share this post Link to post Share on other sites
PitroxX 621 Report post Posted July 27, 2020 1 czerwca wystartowała nowa edycja. To znaczy, że każdy stracił wszystkie poki, bz i itemy. Jako iż cię nie kojarzę to domyślam się, że długo tu nie grałeś. Nikt cię nie okradł. Po prostu był reset. 3 Share this post Link to post Share on other sites
drops00 0 Report post Posted July 27, 2020 grałem na nowej edycji więc wiem o resecie, więc nie to nie reset , ostatnio grałem wczoraj Share this post Link to post Share on other sites
drops00 0 Report post Posted July 27, 2020 z resztą zamykam sprawę bo właściwie to raczej nie da się znaleźć sprawcy a 100bz i parę dobrych poków to nie jest coś nie do odrobienia, hasło zmieniłem więc się to raczej nie powtórzy. jedyne co mnie boli to ,że temu ****** co mnie okradł się upiecze. Share this post Link to post Share on other sites
Szczerbatyy 47 Report post Posted July 27, 2020 Sprawdzimy logi które będą wstanie zapewne powiedzieć coś jak i kiedy to się stało. 1 Share this post Link to post Share on other sites
drops00 0 Report post Posted July 27, 2020 z góry dzięki za pomoc szczerbatyy Share this post Link to post Share on other sites
letoa 0 Report post Posted July 27, 2020 (edited) Może grałeś na tamtej Edzie Edited July 27, 2020 by letoa Share this post Link to post Share on other sites
drops00 0 Report post Posted July 29, 2020 było mineło zamykam temat Share this post Link to post Share on other sites
lolek29 84 Report post Posted July 30, 2020 Zamykam Share this post Link to post Share on other sites