MrMrokusPL 23 Report post Posted December 19, 2020 (edited) Witam chciałbym was zaprosić do udziału w turnieju Świątecznym Zasady Turnieju:Zasady walk:-Turniej nie ma określonego tieru czyli gracie co chcecie nieważne czy z ou czy uber można grać WSZYSTKIE POKI nawet 6 x legend lvl pokemonów również nie jest ważny-Turniej będzie odbywać się w formacie BO2 ( do 2 wygranej ) -Można zmieniać poki między walkami -Jeśli 2 osoby na serwerze w tym samym czasie muszą zawalczyć jeśli jednak 2 osoby powiedzą że chcą przełożyć walkę na inny termin w takim wypadku walka odbędzie się w terminie podanym przez graczy jeśli jedna z osób nie wbije do tej pory bądź nie wstawi się na walce otrzyma dq z turnieju -Jeśli chcecie zawalczyć napiszcie do mnie na msg ( Mrokus ) bądź dc ( jest podany na samym dole) wtedy tepne was na arenę gdzie będzie walczyć a ja będe pilnował walki Ograniczenia itemów:Ograniczenie do dwóch Choice tego samego typu. *np. Nie można grać 3 choice scarfów w teamie* Max 1 Focus Sash Każda ze stron ma prawo użyć w walce 1 max revive oraz 1 full restore (itemy te kupicie na warp vip za małą sume pieniędzy jeśli nie macie vipa napiszcie do mnie a ja kupie wam item)Klauzule:Sleep Clause (Max 1 sleep na poku poprzez atak bądz abilitke)Evasion Clause (Zakaz używania ruchów zwiększających evasion np. double team)OHKO Clause (Zakaz używania ataków w których jest szansa na one shot poka)Endless Battle Clause (Zakaz robienia niekończących się walk)Species Clause (Zakaz posiadania i grania 2 takich samych pokemonów w 1 teamie ale 2 osoby mogą mieć takiego samego pokemona w 1 drużynie) Tak Baton pass jest dozwolonyNagrody : Nagrody są za samo wzięcie udziału a dla top 3 to niespodzianka a jak wiadomo niespodzianka oznacza coś fajnego Zapisy: Koniec zapisów do dnia 22.12.2020 a na sam turniej by zawalczyć wasze walki macie 7 dni czasu czyli do 29.12.2020 Zapisujemy się pod tym postem, i piszemy nick na poke, oraz na dc wraz z #. Jeśli nie macie dc bądź macie bana na forum piszcie do mnie na dc bądz na serwerze.KONTAKT:Mrokus DC: TrenerBakugan11#8335 Edited December 20, 2020 by MrMrokusPL Share this post Link to post Share on other sites
dejnio 294 Report post Posted December 19, 2020 chcialem sie zapisac ale szkoda ze czas do 22 listopada 1 Share this post Link to post Share on other sites
herkules328 0 Report post Posted December 19, 2020 6 minut temu, dejnio napisał: chcialem sie zapisac ale szkoda ze czas do 22 listopada Szkoda też chciałem wziąść udział Share this post Link to post Share on other sites
dzilkoboy 710 Report post Posted December 19, 2020 kim jest kurwa zyczu(zapisuje sie) Share this post Link to post Share on other sites
dejnio 294 Report post Posted December 19, 2020 przedluzyli do grudnia wiec zapisuje sie Share this post Link to post Share on other sites
Nikt 20 Report post Posted December 19, 2020 Jakbym był gejem to bym cie kochał ZAPISZ Share this post Link to post Share on other sites
Tbone 80 Report post Posted December 19, 2020 siema zapisz Share this post Link to post Share on other sites
KiwiKadoo 16 Report post Posted December 19, 2020 SIEMA ZAPISZ KiwiKadoo KiwiKado#5237 Share this post Link to post Share on other sites
Invite 25 Report post Posted December 19, 2020 jakby byla nagroda za zblaznienie sie wygralbym 1 miejsce zapisz mnie Share this post Link to post Share on other sites
MowilaZeMa19 22 Report post Posted December 19, 2020 Siema zapisz MowilaZeMa19 mnie znasz Share this post Link to post Share on other sites
Vander 1 Report post Posted December 19, 2020 ZApisz Vander Vander#0863 Share this post Link to post Share on other sites
Invite 25 Report post Posted December 20, 2020 18 godzin temu, Invite napisał: jakby byla nagroda za zblaznienie sie wygralbym 1 miejsce zapisz mnie Invitro#3387 Share this post Link to post Share on other sites
iLiseq 468 Report post Posted December 20, 2020 Siema zapisz Share this post Link to post Share on other sites
nyguseek 2 Report post Posted December 21, 2020 siemano zapisz mnie tam mordo Share this post Link to post Share on other sites
VeeReeX 0 Report post Posted December 21, 2020 Nick VeeReeX dc VeeReeX Share this post Link to post Share on other sites
miki2909 1 Report post Posted December 21, 2020 zapisz AWD Share this post Link to post Share on other sites
plziomekpl2k19 2 Report post Posted December 21, 2020 zapisz plziomekpl2k19 Share this post Link to post Share on other sites
HollyShotPL 220 Report post Posted December 21, 2020 Zapisz Share this post Link to post Share on other sites
Glorek 35 Report post Posted December 21, 2020 zapisz Glorodon16 dc Wowee#4466 Share this post Link to post Share on other sites
MrMrokusPL 23 Report post Posted December 23, 2020 (edited) https://challonge.com/pl/yhlbvs4v tabela turnieju Edited December 23, 2020 by MrMrokusPL Share this post Link to post Share on other sites
MowilaZeMa19 22 Report post Posted December 23, 2020 Win z nyguskiem 2:0 Share this post Link to post Share on other sites
Niecik_Kotlecik 8 Report post Posted December 23, 2020 Zapisuj mnie bo nie wyczymie Share this post Link to post Share on other sites
lolek29 83 Report post Posted December 23, 2020 ZAPISZ Share this post Link to post Share on other sites
Travkaa_ 80 Report post Posted December 23, 2020 zapisz Share this post Link to post Share on other sites