Random 1 Report post Posted February 10 Cześć, gram na nicku MrRandom98, dawniej szeptozgon123. Zbieram pokedex, na ten moment mam w nim odhaczone równe 777 pokemony. I tu prośba, jeśli ktoś ma jakąś legende, mógłby mi ją pożyczyć na sekunde? Oddaje od razu, w zastaw daje regirocka, pozatym zawsze możecie mnie zgłosić jeślibym nie oddał. Legi, które w dexie już posiadam to: Mew, Mewtwo, Zapdos. Moltres, Articuno, Regirock, Mesprit, Azelf, Heatran, Cresselia, Manaphy, Virizon, Keldeo, Tapulele, Silvally i Urshifu. Jeśli ktoś miałby legende, lub ultra-bestie, nie wymienioną wyżej byłbym wdzięczny jeśli zechciałby ją pożyczyć na dosłownie sekunde, tylko by mi ją pokedex odchaczył. Jeśli kogoś zastanawia po kiego mi to, to tak po prostu, chce go zebrać xD. Prócz leg poki, które mi są do dexa potrzebne to np slowking/steelix/pichu/mime.jr/sneasel/magmortar/rhypherior/Dusknoir/porygon 2[Por.Z mam]/Gulpin/Electivire/Whimsicotta/Minccino/Slurpuff/Heliolisk[Nie helioptyle]/flapple/appletun/Polteageist/Alcremie/duraludon. To za użyczenie na chwile ich też byłbym wdzięczny : D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Invite 28 Report post Posted February 12 dajcie chlopakowi pokemony niech spelnia swoje marzenia 1 2 Share this post Link to post Share on other sites