Szczerbatyy 23 Posted December 23, 2022 Ho,ho,ho - czy jakoś tak, Witam widzów, tych grzecznych jak i tych niezbyt, standardowo jak co roku udostępniamy możliwość napisania listu do mikołaja. W imieniu moim, zycza jak i całej administracji chciałbym podziękować za mniej lub bardziej udany rok, śmieszne sytuacje, głupie bany, ciekawe eventy czy po prostu dobrą zabawę, wspólnie spędzony czas, szczególnie tym którzy dołożyli swoją cegiełkę dla naszego serwera, tworzymy go razem. Trzymajmy kciuki że następny rok będzie tylko lepszy, dla nas jak i dla serwera, tym samym wesołych świąt dla wszystkich widzów! Dziękujemy!W skrócie poniżej zasady, dotyczące prezentu w grze: 1) Wymagane jest myślenie, proszę nie pisać o rzeczy niemożliwe do spełnienia. 2) Jeżeli uznamy że wasz prezent będzie zbyt "wygórowany" to zmienimy go na inny, bądź pominięty 3) Piszemy Listy. 4) Wszelkie posty nie zgodne z tematem będą usuwane a ich autorzy pomijani. 5) Czas zgłoszeń do 24 Grudnia 2022. do godziny 23:59. Po tym terminie zgłoszenia nie będą uznawane. 6) Każda osoba zgłasza za siebie prezent, zgłoszenia typu "Ja chcę X a mój kolega Y" nie będą uznawane. 7 ) Zgłoszenia składamy tylko na forum pod tematem, na serwie czy też dsc nie ma zapisów. Bonus: Legenda głosi że można poniżej również w formie listu napisać prośbę o Unban z adekwatną motywacją, Mikołaj może być bardziej przychylny.Eksperymentalnie, Jeżeli ktoś mnie przekona, dojdzie dodatkowa opcja. Prezent IRL, dodatkowe zasady. Prezenty składamy ponownie w formie listu na moją skrzynkę na forum. List musi zawierać co byśmy chcieli dostać - konkretnie, motywacje dlaczego akurat to, oraz dlaczego akurat TY powinieneś dostać prezent. List musi zawierać również następujące dane: Imię Numer paczkomatu (najlepiej z miastem i ulicą gdzie ów paczkomat się znajduje aby nie było pomyłki co do paczkomatu) Numer telefonu, email Nie będzie informacji kto wspomniany prezent otrzyma, informacją dla osobnika będzie dopiero mail / sms od inpostu o nadchodzącej paczce. **Paczkę będę wysyłał osobiście, więc dane nie zostaną nikomu przekazane, posiadałem numery na tzw ''słupa'' jeżeli uda mi się je odnaleźć to je wykorzystam, w przypadku gdy ktoś by miał obawy o podanie numeru.** Powodzenia! 2 Share this post Link to post Share on other sites
menos321 0 Posted December 23, 2022 (edited) Drogi mikołaju jako że byłem w miarę grzeczny w tym roku na gwiazdkę bardzo bym chciał dostać golurka z no-gurd adamant z dobrymi statami z góry dziękuje santa claus Edited December 23, 2022 by menos321 Share this post Link to post Share on other sites
Ruszun 7 Posted December 23, 2022 Drogi święty Mikołaju! Tej wigilijnej nocy nie spodziewam się od ciebie prezentu gdyż wiem że nabroiłem zarówno w życiu prywatnym jak i na serwerze. Byłem niegrzeczny i często wpadałem w niepotrzebne przepychanki słowne z ludźmi którzy na pierwszy rzut oka widać że są głupsi ode mnie mimo to ja byłem tym głupszym ponieważ ulegałem ich zaczepkom. Gdybyś jednak zaliczył mnie do listy dzieci którym warto dać prezent spójrz proszę w swoją osobistą skrzynkę. Twój widz: Kuba 3 Share this post Link to post Share on other sites
MrMaster123456 4 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju z racji że święta są raz w roku a byłem na serwerze bardzo grzeczny ponieważ nie zdobyłem żadnej kary a dodatkowo otrzymałem helpera i od jego dostania pomagam graczom nieustannie,chciałbym cię prosić o +2univ a jeśli Mikołaj łaskawy to może nawet +3univ ponieważ tyle mi brakuje do spełnienia mojego odwiecznego marzenia i wbicia jednej statystyki w moim ulubionym pokemonie ❤️ Naczelny Ciemnuch MrMaster123456 2 Share this post Link to post Share on other sites
cokuu123 23 Posted December 23, 2022 Drogi Szczerbatyy Mikołaju! Piszę do Ciebie, ponieważ zbliża się Boże Narodzenie, dlatego postanowiłem do Ciebie napisać ten list. W tym roku byłem bardzo grzeczny oraz pomocny. Na każdym kroku pomagałem najwyższej administracji w tworzeniu ich serwera. Usprawniałem serwer najlepiej jak tylko się dało. Dzięki mnie komenda /gm 3 została zbanowana na wojnach magazynowych. Dzięki temu nikt więcej już nie zauważy scamu, który szczerbatek tam wsadza. Na każde zawołanie Szczerbatka, jak posłuszny piesek wykonywałem jego moralne i te trochę mniej moralne polecenia. Dodatkowo jak superbohater Konopski zostałem naczelnym ECPU Polska. Nagłośniłem sprośną akcję ostrego sprzed kilku lat w celu uchronienia młodych dziewczynek przed tym złym człowiekiem(startowanie do Aki lat 14, Ostry lat 19/20). Pomimo faktu, że na serwerze był KIDmod oraz kilku helperów, mając rangę szefa liderów pomagałem graczom czy to w sprawie movesetów, naturek, evs, albo gdzie złapać danego pokemona. Zadanie to nie było łatwe, ponieważ reklamy od Oposango bardzo przyczyniły się do zwiększenia graczy na serwerze, a co za tym idzie wpłynęło to na powiększenie potrzebujących pomocy randomków. Wypełniając swoje powinności na randze nikogo nie faworyzowałem. Każda zła osoba była karana i nie była dopuszczana na lidera. Przyczyniłem się do złapania na gorącym uczynku zblacklistowanych KrystianPL2 oraz Neuro_, którzy niszczyli serwer poprzez ekonomię lub bugi. Biorą wszystkie moje dobre uczynki, bardzo poprosiłbym Ciebie drogi Szczerbatyy Mikołaju o voucher na powtórkę legendy(7 dni szybciej mógłbym zrealizować voucher) oraz o powiększenie moich małych jajek, ponieważ cały czas się z nich śmieją. Bardzo bym się ucieszył, jakbym otrzymał oba prezenty. Z poważaniem, twój największy i niezastąpiony pomagier cokuu123. 6 1 Share this post Link to post Share on other sites
oskaeg7 2 Posted December 23, 2022 Drogi świety Mikołaju Pisze do ciebie,Poniewaz zbliza sie Boże Narodzenie.Wiec Postanowilem napisac do ciebie list.Wiem,że w tym roku nie bylem dokoncza grzeczny,ale byly momenty gdzie bylem grzeczny.Licze ze jednak dostalbym prezent mimo swojego zachowania na tym pieknym serwerze.Jakbym mogl cie prosic o +3univ wiem ze to moze byc duza, ale mój deoxys zle sie czuje bez 31ivs speed a dzieki temu moglby sie poczucz lepiej.Licze,że spełni sie moj list. Twój wielki fan oskaeg7 Share this post Link to post Share on other sites
Shrooms6 2 Posted December 23, 2022 Drogi Święty Mikołaju, Jak tam u Ciebie? Piszę do Ciebie, ponieważ nadchodzą święta Bożego Narodzenia i z niecierpliwością oczekuje na Twoje odwiedziny. W obecnym roku wiele się zadziało w moim życiu. Poprzez poświęcenie dużej ilości czasu i moją determinację, jestem obecnie w stanie zauważyć rezultaty moich starań związane z moją przyszłością, a także z samym sobą. Dodatkowo poznałem wiele wspaniałych osób, z którymi miło spędza mi się czas i mam nadzieję że nasze relacje nie zanikną nawet za 100 lat! Oprócz tego wiele się działo na jednym z moim ulubionych serwerów minecraft pokemon: Pokecraft.pl . W obecnym roku otrzymałem swoją pierwszą rangę, czyli Helpera. Byłem uradowany oraz wdzięczny za nagrodzenie moich starań wobec tego serwera. Dzięki różnorodnym wydarzeniom, moja ranga zmieniła się z Helpera na KidModa, a ostatecznie na Moda! Wszystko to nie wydarzyłoby się, bez wsparcia innych osób. Dlatego chciałbym uroczyście podziękować wszystkich graczom serwera za bycie tutaj z nami, całej administracji za wspólnie spędzony czas oraz wykonywanie swoich obowiązków, oraz Tobie, Mikołaju, za to że dałeś nam możliwość gry na tym serwerze! Oczywiście nie zapomniałem napisać na temat prezentu. Uważam, że w obecnym roku byłem grzeczną osobą i sumiennie wykonywałem swoje obowiązki, dlatego prosiłbym o jakiś upominek. Jedyną rzeczą przychodzącą mi obecnie na myśl jest customowy Voucher o tytule: „Voucher na usunięcię cooldowna”. Jest to przedmiot który w oczach innych może wyglądać jako niepotrzebna rzecz, jednak dla mniej będzie więcej wart niż nawet HCK. Życzę wszystkim czytającym miłych i wesołych świąt Bożego Narodzenia, które spędzicie w gronie swoich najbliższych oraz udanego Nowego Roku! Pozdrawiam, Shrooms6 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kisielek 0 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju, pisze do ciebie list ponieważ za niedługo boże narodzenie chciałbym dostać prezent. Jako iż byłem dosyć grzeczny w tym roku, oraz pomagałem graczom chciałbym dostać mawilitie ponieważ długo szukam tej mega evo a nikt nie sprzedaje. Jest to jedna z moich ulubionych Meg, która by bardzo poprawiła mój nastrój. Z Poważaniem Kisielek Share this post Link to post Share on other sites
hamtar 3 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju, jako iż można powiedzieć ze byłem grzeczny Chciałbym dostać Rusted Shield. Oraz jeśli to nie jest za dużo Jakieś +/-1 univ aby było można trochę hp zbustować. Kończąc ten krótki list chciałbym życzyć wesołych świąt. Z poważaniem HamTareK 3 Share this post Link to post Share on other sites
paqqus 2 Posted December 23, 2022 Drogi święty Mikołaju! W te święta byłem bardzo grzeczym chłopcem. Wylądowałem w szpitalu mając 2,7 promila we krwi (piliśmy pod szkoła, mam na to białko), w dodatku zdominowałem psychicznie naszego najlepszego helpera (lidera sali psychic) na każdym możliwym turnieju RU (bejbik to najlepszy pokemon na ru). Oczywiście biorę udział w każdym możliwym evencie karaoke i mam anielski głos. Bardzo chciałbym dostać od ciebie life orb (bardzo universalny helditem wow mocny jest bardzo). Warto dodać ze pisałem list też rok temu, lecz nic nie wygrałem. Pozdrawiam Wiktora U Share this post Link to post Share on other sites
Dominik493 7 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju, W tym roku byłem najlepszym graczem w administracji. Udało mi się zepsuć globala oraz pare innych rzeczy. Oczywiście oprócz psucia udało mi się zrobić pare dobrych rzeczy (chyba). W tym roku chce dostać od ciebie "dosłownie" niespodzianke. Co dasz to będzie, nic wiecej. Ulubiony QuestMaker 3 Share this post Link to post Share on other sites
zssr. 6 Posted December 23, 2022 (edited) Drogi Mikołaju! W te święta byłem bardzo grzeczny na koncie posiadam 0 punktów karnych!!!! Oraz doładowałem +1000zł od moich napalonych sponsorów, To przedstawia, że nic złego nie zrobiłem i zachowuje się bardzo grzecznie, a więc chciałbym poprosić o 0/0/0/0/0/0 - 0% ivs MEW Z CALMEM. Edited December 23, 2022 by zssr. Share this post Link to post Share on other sites
LeO 2 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju Piszę do ciebie ten oto list, ponieważ święta Bożego Narodzenia nadchodzą wielkimi krokami, a ja byłem grzeczny, pomocny dla wielu rozmaitych osób oraz co najważniejsze z niecierpliwością oczekuje twojej wizyty. Ponieważ w tym roku byłem dobrym i sumiennym człowiekiem chciałbym pod choinkę otrzymać kamień mega ewolucji do sableye'a lub banette. Wybrałem ten oto prezent, ponieważ oba te pokemony są w moim mniemaniu silne i mogłyby mi pomóc w grze na moim ulubionym serwerze minecraft pokemon. Wszystkim, którzy czytają ten list chciałbym życzyć wesołych i pogodnych świąt ❤️. Z poważaniem MrLeo, 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pandix 3 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju, Chciałbym podziękować całemu serwerowi za ten wspaniały rok, było dużo śmiesznych akcji (tutor, freestyle dla opposango o tik toku i spamienie 2,5h r w articuno), dużo cudownych momentów (naloty, eventy, karaoke), których nigdy nie zapomnę. Poznałem wiele wspaniałych ludzi, (m. in. arthurr i Dominik493), obecnie nie ma w sumie niczego co chciałbym dostać, chyba że coś na sale, dlatego chciałbym dostać coś fajnego, nie wiedząc co to będzie. Twoja ulubiona Panda, Pandix Share this post Link to post Share on other sites
Ksina1231 0 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaj W pierwszej kolejności chciałbym przeprosić za moje niegodziwe przewinienia. Nie gram tu zbyt długo jednak bardzo mi się tu podoba i nie mam zamiaru przestać. Chciałbym Cię prosić o 1 masterkę i digersbiego adamant huge power . Twój bóbr Ksina Share this post Link to post Share on other sites
Skiperzyged 1 Posted December 23, 2022 Drogi mikołaju a raczej Maciek. Chciałbym dostać MEGA KAMIEŃ do Czarizard X z płytą szpaka przy okazji chciałbym jeszcze dostać taki kryształ w kolorze czerwonym. 🐸🔎🥚 Share this post Link to post Share on other sites
MazdaSt 0 Posted December 23, 2022 Najświętszy Mikołaju Mam nadzieje, że noc dostarczania prezentów nie była dla ciebie mroź czy groźna, ciastka były smaczne a mleko ciepłe. Mam szczerą nadzieję, że wszystkie dzieci na serwerze Pokcecraft.pl były bardzo grzeczne i otrzymają prezenty. Starałam się być w tym roku być bardzo grzeczna! Dlatego mam do ciebie malutką prośbę. Uszczęśliwiłbyś na pewno nie tylko mnie, zostawiając po sobie na 2 piętrze spawna darmowego Move Relearnera dostępnego dla wszystkich graczy, tych bardziej i mniej grzecznych. Mam nadzieje, że święta miną Ci w rodzinnej atmosferze. Najesz się barszczu, pierniczków i zjesz swoja ulubioną regionalną potrawę np. siemieniotkę. Życzę Ci mało pracowitej nocy i udanych świąt MazdaSt ps. Uśmiech zagościłby na mojej twarzy gdybym znalazła vocher na zmianę naturki lub skina dla mojego Lynarocka Share this post Link to post Share on other sites
mrokuS 11 Posted December 23, 2022 Drogi Święty Mikołaju na gwazdkę w tym roku bardzo chcialbym by jeden z moich najlepszych kolegów niejaki Niecik_Kotlecik dostał unban na serwerze pokecraft.pl proszę o to ponieważ osobnik ten poprawił swoje zachowanie na przestrzeni lat zarówno ja ja i on w tym roku byliśmy bardzo grzeczni piszę ten list za niego ponieważ niestety nie ma on dostępu do forum serwera mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby gdyż Święta to magiczny czas jak i czas przebaczania przesyłam serdeczne pozdrowienia dla mikołaja i jego kochanej babci dużo zdrówka i 6 w totka by serwer jeszcze bardziej się rozwinął!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
karambo1338 1 Posted December 23, 2022 (edited) Drogi mikołaju! (chyba ze szczerba nazywa sie inaczej) W te święta pisze do ciebie list bo chciałbym pochwalić się jak grzeczny byłem. starałem sie by kontrolować chat najbardziej jak potrafie. zajmowalem sie takze wykonywaniem eventow do ktorych mam narazie permisje :pp. starałem sie rowniez bardzo pomagać innym jak wskazuje moja ranga. W te święta chcialbym dostac Voucher na wybrany mega stone z poza is (jesli na taki oczywiscie zasluguje :pp). Jesli na niego nie zasluguje to poprosilbym greninje 31 speeda i 20+ spatk battlebond z naturka hasty na moje zyczenia to na tyle zycze ci zebys w swieta mial spokoja droge do domu kazdego czlowieka . czy dobrego czy zlego to juz twoj wybór 😄 Karambo1338 Edited December 23, 2022 by karambo1338 1 Share this post Link to post Share on other sites
gubi1906 0 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju, Z okazji świąt Bożego Narodzenia piszę do Ciebie list. W tym roku starałem się wchodzić na serwer jak najczęściej, jednak nie zawsze się to udawało, ponieważ miałem szkołe i często chorowałem. Jeżeli chodzi o to czy byłem grzeczny, to wydaje mi się, że tak. Starałem się pomagać graczom jak tylko mogłem. Pod choinkę chciałbym Cię prosić o mega kamień do houndooma, ponieważ jest to mój ulubiony pokemon ognisty a w swojej mega formie jest jeszcze lepszy, starałem się zostać liderem sali fire, jednak uważałem, że jeszcze jestem za słaby i nie kandydowałem. Mam nadzieję że w przyszłym roku się to zmieni. Share this post Link to post Share on other sites
W00L00 0 Posted December 23, 2022 Drogi Święty Mikołaju W tym roku byłem grzecznym bobrem i wiem że proszę o bardzo dużo ale czy mógł bym Cię poprosić o Clefable z Unavwre i naturką Bold. Nie grałem często ale postaram się grać częściej i jak nie dostane to będę smutny. Największy fan Wooloo Maks. Share this post Link to post Share on other sites
Kui 34 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju Nie grałem w tym roku bardzo często ale jak już były takie momenty to byłem bardzo grzeczny na serwerze dlatego w te święta chciałbym bardzo bardzo abyś dał kolejną szanse mojemu kochanemu przyjacielowi Dawidowi (iLiseq) ponieważ bez niego granie na serwerze jest nudne a tak to chociaż można miło spędzać czas z nim. Chłopak zawsze starał się pomagać nowym graczom na serwerze (jeżeli chodzi o mvs/pod co jaki pokemon) przez co gracze zawsze zostawali na dłużej. Obiecuje u niego poprawe i będzie bardzo miłym i dobrym graczem na serwerze. ORAz zobaczcie u niego bardzo dobra reputacje 1 "Lider Ice 15.03.2020 --> 22.03.2020" "TurniejMaker 02.02.2020 --> 20.03.2020" ''E4 Fairy/Bug 27.03.2020 --> 31.03.2020 '' ''KidMod 20.03.2020 --> 11.05.2020'' ''Lider Dragon 01.05.2020 --> 14.05.2020 '' "Lider Ice 31.08.2020 --> 01.11.2020" "Lider Ground 22.04.2021 ---> 20.05.2021" "Lider Flying 17.08.2021 ---> 21.08.2021 (Odejście) "Lider Water 24.09.2021 ---> 14.11.2021" "Lider Water 22.04.2022 ---> 11.05.2022" Share this post Link to post Share on other sites
Yasuoo1337 0 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju, z okazji bożego narodzenia piszę list do ciebie list. Myśle ze byłem bardzo grzeczny w tym roku oraz pomagałem na chacie jak tylko była taka okazałbyja, i chcim dostać Banettite lub i Voucher na wybrane mega evo. Ciągle szukam tego Banettite ale nikt niestety nie sprzedaje tego mega stone'a a bardzo bym je chciał. Pozdrawiam drogi Mikołaju! Share this post Link to post Share on other sites
DustLord21 0 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju W tym roku byłem bardzo grzeczny nie złamałem nikomu żadnej kości pomagałem nawet nauczycielom w szkole i miałem dobre oceny Proszę cię o ampharosite lub salamencite Z wielkim poszanowańiem DustLord21 Share this post Link to post Share on other sites
Dragonite504 0 Posted December 23, 2022 Drogi Mikołaju! W tym roku myśle że byłem grzeczny. Dlatego prosił bym cie o Totodile z abilitką sheerforce z naturką jolly i wmiare dobrymi ivs. Pozdrawiam Święty Szczerbaty Mikołaju 🙂 Share this post Link to post Share on other sites