Jump to content
Szczerbatyy

List do Mikołaja

Recommended Posts

Kochany Mikołaju,
Mam nadzieję, że dobrze się bawisz przygotowując prezenty na tegoroczne święta. Wszyscy jesteśmy bardzo podekscytowani, aby zobaczyć co masz w zanadrzu.

Jakiś czas temu wróciłem na serwer i staram się rywalizować z innymi graczami jednak jest to ciężkie i w tym przychodzę z prośbą do ciebie Jestem bardzo podekscytowany, że w tym roku mam szansę poprosić Cię o coś wyjątkowego. Chciałbym poprosić Cię o danie mi Held Item Choice Scarf. Jest to specjalny rodzaj chusty, która pozwala posiadaczowi wybrać jeden z wielu ataków, które może użyć w swojej grze. Jest to niesamowicie przydatny przedmiot, który może zwiększyć moje szanse na zwycięstwo, a także zapewnić mi dodatkową przyjemność z gry. Wiem, że jest to wyjątkowa prośba, ale bardzo cię proszę o spełnienie mojego życzenia. Będę bardzo wdzięczna za ten prezent i z pewnością będę go czcić przez cały rok. Dziękuję Ci bardzo za wszystko, co robisz, aby uczynić święta wyjątkowymi dla wszystkich dzieci na całym świecie.

Z wyrazami szacunku,
RazeKi

Szanowny Mikołaju,

Z wielką radością przychodzę do Ciebie z prośbą o niecodzienne prezenty, które na długo pozostaną w mojej pamięci. Jestem bowiem wielkim miłośnikiem gry Pokemon i marzy mi się posiadanie unikalnych stworków oraz specjalnych przedmiotów, które pomogą mi w walce o zwycięstwo.

Pierwszą rzeczą, o którą Cię proszę, jest Trapinch o statystykach Jolly 31 Speed. Wiesz zapewne, że Jolly to odmiana natury Pokemona, która zwiększa jego szybkość, ale zmniejsza siłę ataku. Natomiast 31 Speed to najlepszy poziom szybkości, jaki może osiągnąć Trapinch. Dzięki takim statystykom Trapinch staje się niezwykle zwinnym i szybkim przeciwnikiem, co daje mu dużą przewagę podczas walki. Jestem przekonany, że taki Trapinch stałby się niezastąpionym członkiem mojej drużyny i pomógłby mi w wielu trudnych sytuacjach podczas rozgrywki.

Drugą rzeczą, o którą chciałbym Cię poprosić, jest przedmiot o nazwie Toxic Orb. Wiesz zapewne, że ten przedmiot zatruwa jego posiadacza. Wiedząc, że Toxic Orb może być szczególnie korzystny dla niektórych Pokemonów, jestem przekonany, że byłby to niezastąpiony przedmiot w mojej drużynie.

Mam nadzieję, że moja prośba nie jest zbyt nierealna i że będziesz mógł spełnić ją w tym roku. W zamian za to zapewniam Ci moją nieustającą wdzięczność i dobrą energię 

Z poważaniem xpawk 

Witaj Mikołaju w tym roku starałem się rozwijać jako trener pokemon oraz pomagałem graczom w miarę własnych możliwości, będąc przy tym życzliwym i uczciwym . 😁

Jako iż nie mam nic na myśli jeśli chodzi o podarunek to chciałbym otrzymać prezent niespodziankę 🎁

Wesołych Świąt, Springu 

Drogi Święty Mikołaju!

Piszę do ciebie list ponieważ za niedługo boże narodzenie chciałbym dostać prezent. Jako iż byłem grzeczny w tym roku chciałbym dostać vipka+ na 30 dni i może jakieś szczęśliwe jajko jak by się udało to byłoby super ❤️

Pozdrawiam Cię EcKoo

Drogi Święty Mikołaju!

Przez cały rok starałem się zachowywać przynajmniej przyzwoicie, stroniłem od alkoholu, kobiet i innych tego typu używek. Była to długa i ciężka droga, nie raz byłem blisko żeby się poddać... Ale nie ugiąłem się, jak prawdziwy trener Pokémon! Z tego też powodu chciałbym Cię poprosić o pewien prezent, a mianowicie Dreepyego z naturką Timid i (o ile nie będzie to dla Ciebie za dużo) 31 IV w Sp.Atk lub Speed! Dlaczego akurat takie coś? Ponieważ kocham Dragapulta i wszystkie jego formy, niezależnie od tego o jakiej grze z Pokami mowa. Chciałbym go wytrenować jak najlepiej, a taka konfiguracja bardzo by mi pomogła. Jeśli jednak uznasz że to dla Ciebie za dużo, to możesz mi dać po prostu Shiny Dreepyego, z obojętnie jakimi statami i naturką, byle by dodać go do kolekcji.

Przepraszam, że zabrałem Ci tyle czasu, wiem że na pewno jesteś teraz zajęty, dlatego życzę Ci Wesołych Świąt i przy okazji szczęśliwego Nowego Roku! Pozdrawiam!

Maselkoo

a16640b7643f4f7fc4ff7c23c2b38929.jpg

Edited by Maselkoo

Witaj Szczerbaty Mikołaju,
Piszę do ciebie z wielką prośbą, wiem że nie zawsze byłem miły oraz często sterowały mną nerwy, ale staram się nad tym pracować. Prosiłbym cię o jeden prezent, rangę vip+ na 30dni by moje życie tutaj było o wiele przyjemniejsze i ciekawsze pod względem expienia oraz evs'owania pokemonów by później toczyć bitwy z różnymi trenerami i liderami sal.

Pozdrawiam cię serdecznie i życzę wesołych świąt,
jkb41

tumblr_p1k31ySRAv1wn30bbo1_1280.jpg

Edited by jkb41

W dniu 23.12.2022 o 16:35, Arturr napisał:

Drogi mikołaju z racji że w burszy ciężko o dobrego szczura a gołębie już mi sie przejadły prosiłbym o dobrego kebaba może być ten z pod 13 na kazimierzu ewentualnie jakiś super prezent na moim ulubionym serwerze pokecraft.pl (choice specs albo 1 stare hck pierwszego wydania albo scarf) wiem że nie byłem dobrym poketrenerem lecz zmieniłem się (naprawde mam 0.9pk karnych) co pokazuje że każdemu powinno się dać drugą szansę prosił bym również o dopuszczenie mnie na rolę technik-helper ponieważ nauczyłem się sporej ilości nowych trików image.png.4ba2ba5b39dac3fbb2bbdecd1eb47d8c.png hoł hoł hoł pozdrawiam Arthurr

Drogi Mikołaju! w tym roku prosił bym cię o kamień Mawilite i Black Sludge Nie wiem czy dla Świętego Mikołaja wymagam dużo lecz jednak w tym roku pomagałem osoba i zawsze mówiłem dzień dobry na klatce czemu Mawilite? Zawsze lubiłem tego pokemona a z mega evolucja jeszcze ładniej wygląda Czemu Black sludge Dodatek do tych Wspaniałych świąt dziękuje ci Mikołaju ze przynajmniej przeczytałeś ten List Wesołych świat. Pozdrawiam Ogoraker 

• Sad 1

Drogi Mikolaju, 
Obecny rok byl jednym z najbardziej wyjatkowych w moim zyciu. Poznalam wiele wspanialych znajomych oraz pewna bardzo wazna dla mnie osobe.
Gdy go poznalam bylam stosunkowo niesmiala i obawialam sie jego reakcji na moje zachowanie. Jednak gdy pierwszy raz zobaczylam jego szczerbaty usmiech, poczulam jak moje serce zaczelo o wiele szybciej bic. Popelnilam jednak wiele bledow przez co byl on na mnie czesto obrazony, co ogromnie mnie smucilo. Obiecalam sobie, ze postaram sie juz nigdy nie zrobic nic za co moglby sie obrazic. Wiem ze to co robilam bylo wielkim grzechem, ale mam nadzieje ze znajdzie w swoim sercu chec do wybaczenia mi i ze uda mi sie zejsc z listy niegrzecznych dzieci. Nie wiem co moglabym zrobic w moim zyciu, bez niego :C. Jesli tak sie stanie to przyjme cokolwiek, najlepiej aby to byla jakas niespodzianka~~.

Zycze kazdemu czytajacemu ten list wesolych swiat, a w szczegolnosci tej wyjatkowej osobie ❤️

Święty Mikołaju!

Byłem w tym roku bardzo grzeczny i pomocny (zbudowałem mape skywars wraz z moim elfem ZSSR, Poruszyłem temat gracza Grzibol, który po czasie otrzymał bana za cheaty) dlatego zwracam się do ciebie wraz z prośbą o jakiś fajny prezent (np. losowa/wybrana mega ewolucja, losowy z-move, 31 w wybrana state std) ale nie narzucam mozesz mnie rownie dobrze zaskoczyc jakimś fajnym upominkiem 🙂 

Pozdrawiam z Rodzinką, chemik 🙂

Drogi Mikołaju!

Sądzę iż w tym roku byłam grzeczną osobą, nie licząc książek, które czytałam..
Jedna rzecz jest jednak niezmienna, a mianowicie moja miłość do owieczek i owieczki Wooloo
Stąd moje pytanie, czy mogłabym prosić pod choinkę o Shiny Wooloo? (statystyki nie grają roli)

Pozdrawiam Mikołaja i zostawiam mleko z ciasteczkami
ZimneLapki

Drogi Mikołaju, może i nie zdaje klasy ale generalnie Byłem grzeczny. Poznałem miłość życia 14 letnia kasie Kasia jest randomowa troche bo raz mnie lubi a raz mnie nienawidzi to jest trochę jak voucher na losowy heldzik więc chciałbym kasie pod choinkę(Kasia nie ma 14 lat to był zart)

Drogi Święty Mikołaju!

Byłem grzeczny w tym roku choć wróciłem pod koniec. Prosił bym jeżeli jest taka możliwość zmianę płci mojej Kirli i kamień do Galejda.

Pozdrawiam drogi Mikołaju

5 minut temu, jzsnp napisał:

Drogi Mikołaju, może i nie zdaje klasy ale generalnie Byłem grzeczny. Poznałem miłość życia 14 letnia kasie Kasia jest randomowa troche bo raz mnie lubi a raz mnie nienawidzi to jest trochę jak voucher na losowy heldzik więc chciałbym kasie pod choinkę(Kasia nie ma 14 lat to był zart)(tf) chciałbym też dostać voucherna losowy kamień B) pozdrawiam z familią 

5 godzin temu, ogoraker napisał:

Drogi Mikołaju! w tym roku prosił bym cię o kamień Mawilite i Black Sludge Nie wiem czy dla Świętego Mikołaja wymagam dużo lecz jednak w tym roku pomagałem osoba i zawsze mówiłem dzień dobry na klatce czemu Mawilite? Zawsze lubiłem tego pokemona a z mega evolucja jeszcze ładniej wygląda Czemu Black sludge Dodatek do tych Wspaniałych świąt dziękuje ci Mikołaju ze przynajmniej przeczytałeś ten List Wesołych świat. Pozdrawiam Ogoraker 

Jak cos To ogoraker242521

Swięty Mikołaju. Mimo iż za późno piszę ten list to prosił bym cię o zrozumienie i spełnienie mojego życzenia. W tym roku byłem wyjątkowo grzeczny! Lecz nie mogłem wcześniej napisać listu ponieważ  dowiedziałem się o nim za późno. Ale mam nadzieję że przeczytasz list! Zdarzyła się magia świąt i dostałem Terrakiona y LP ale niestety zła naturka. Proszę cię bardzo o zmiąnę naturki (może być losowa) univ.

Wesołych świąt

Hiruzen

Edited by h1ruzen

Swięty Mikołaju. Mimo iż za późno piszę ten list to prosił bym cię o zrozumienie i spełnienie mojego życzenia. W tym roku byłem wyjątkowo grzeczny! Lecz nie mogłem wcześniej napisać listu ponieważ  dowiedziałem się o nim za późno. Ale mam nadzieję że przeczytasz list! Zdarzyła się magia świąt i dostałem Terrakiona y LP ale niestety zła naturka. Proszę cię bardzo o zmiąnę naturki (może być losowa) univ.

Wesołych świąt

Hiruzen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...