RedBaronCorki 0 Posted December 29, 2022 Nick z gry: iLiseq Nick z forum: RedBaronCorki Rodzaj kary: BAN PERNAMENTNYPowód kary: Wyłudzanie IP "Straszenie graczy" Kara nadana przez: @SzczerbatyyOznacz administratora znakiem @(nick)Argumentacja wraz z dowodami: Zacznijmy od tego że Wiem, że źle zrobiłem lecz zrobiłem też dużo dobra na mojej kadencji na serwerze naprzykład: zawsze spłacałem to co zalegało u zycza. Co prawda to tylko 1 ss ale było tego więcej tak samo pomagałem robić txt dla poków dlatego byłem przydatny. Zbudowałem 2 eventy wrac z karixonem oraz przyciągałem graczy na serwer typu właśnie karixon lolek29 czy też mal3kEZ bądź tritskosz. Zawsze aktywnie wchodziłem na eventy oraz aktynie grałem na serwerze. Dzięki mojemu Unblacklist dostaniecie jeszcze 100zł do sms shop poprzez zakup UNBAN!! Gracze mnie lubią i z chęcią grają ze mną customy gdzie prawie zawsze ja piszę do ludzi o custom nawet paru administratorów jak dorminek czy czasami coku123. Zaśpiewałem piękną piosenke o UNBAN dla Szczerbatyy co możecie zobaczyć na kanale twitch https://www.twitch.tv/videos/1689421307 (1:50:00) Otrzymałem punktacje 25 (co sprawia, że jestem TOP2 w tabeli według punktacji ponieważ top1 była nikola z 26pkt) Co oznacza, że bardzo się przyłożyłem do tej piosenki co oznacza że bardzo chce unblackliste. Myślę też że poprzez tyle ile zrobiłem dobra w porównaniu do zła to dobro i tak wygrywa. Pozatym iLiseq zawsze pomagał na chacie i przyciągnie pare osóbek po unblackliście i 100zł dla Marcelinki Share this post Link to post