Shadow_Freddy18 0 Posted March 6, 2023 Gdy próbuje się podłączyć do serwera, to gra mi crashuje bez żadnego ostrzeżenia mam tylko jeden plik z crashem (załącznik). Zgłosiłem problem na discordzie i powiedzieli że nie mam polskiej czcionki włączonej, po mimo tego że jest włączona. Nie mam pojęcia co się dzieje, jedyne co mi przychodzi na myśl to fakt że mój komputer jest słaby. Próbowałem zainstalować gre jeszcze raz, próbowałem inne wersje ale nic nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł? crash-2023-03-03_16.51.17-client.txt Quote Share this post Link to post Share on other sites
lubierosol 6 Posted March 25, 2023 prosze o memy Quote wtb cipacz Share this post Link to post Share on other sites
RB7 21 Posted August 8, 2023 (edited) czemu masz na avatarze thaiboy digital lubierosol Edit: cjce usunac komentarz bo niepotrzebny, jak usunac? Edited August 8, 2023 by RB7 Quote Startuje na sale Ghost pokecraftowąm Nick na Serwerze SajanSSJ razorrblaack Nick na discordzie Legolas1337 niepdam Grama na serwie ostatnio mialem przerwe ale chcialbym znow wrocic i probowac sil na tej sali Gram na forum pokecarft pl nie byłem karany jak dotąd Byłem dużo xd Dlaczego startuje na tą sale bo zawsze chcialem byc liderem ghost zawsze podobala mi sie ta sala i pokemony ghost na tej sali mozna zagrac bardzo ciekawymi pokemonami zwyklymi i legendami moim ulubionym pokemonem na ghost jest mega Sableye a z legend arceus ghost i giratina op pokemony ktore fajnie moga wspolgrac na tej sali obecnie jestem liderem sali Normal i juz bylem tez na ghost i dalej lubie te sale oto moj sklad na rekru mam nadzieje ze moje podanie zostanie rospatrzone pozytywnie i nasz wspanialy szef da mi kolejna szanse na sprawdzenie sie jako lider Dlaczego startuję na tą salę? No bo zawsze chciałem być liderem Pokecraftu! Zawsze podobała mi się ta sala i pokemony pokecraftowe, no wiesz, takie super dziwne, ale fajne. Na tej sali można zagrać naprawdę ciekawymi pokemonami, jak Zyczu, Denek i oczywiście legendarny Pokemonka, który rozwala system! Obecnie jestem liderem sali Normal, ale to nie to samo, już byłem liderem na Pokecrafcie i dalej kocham tą salę! Oto mój skład na rekrutację, liczę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, a nasz wspaniały szef da mi kolejną szansę, żebym znowu mógł się wykazać jako lider! dlaczego startuje nwm dla zabawy XDDD Lol xdddddddddddddd hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Share this post Link to post Share on other sites
mirela 13 Posted September 15, 2023 On 8/9/2023 at 12:38 AM, RB7 said: czemu masz na avatarze thaiboy digital lubierosol Edit: cjce usunac komentarz bo niepotrzebny, jak usunac? nie pozwalam na usuniecie. get that fame man!! 1 Quote what do you mean you dont like gross, nasty, messy, disgusting girls? Share this post Link to post Share on other sites