Arturr 1 Posted May 12 Witam z tej strony Artur pewnie mnie nie znacie ale przychodze do was z prośbą mianowicie dawno dawno temu dostałem bana na serwerze pokecraft za handel pokemonami z graczem zboczony8 nie byłem świadom swoich czynów aczkolwiek miałem ciężką sytłacje w domu. jesteśmy rodziną rolników a jak wiadomo pod granicą Saszka z Ukrainy charka notorycznie do poziomek i sprzedaje je nam Polakom taniej przez co nie miałem ich komu sprzedać i nie miałem pieniędzy na życie 😞 przez pół roku jadłem poziomki, byłem zdesperowany do tego stopnia, że posunąłem się do tego haniebnego czynu za który jest mi bardzo wstyd 😞 proszę o rozpatrzenie mojej sprawy i popatrzenie na mnie jak na człowieka a nie jak na jednostke w związku radzieckim. Przepraszam i pozdrawiam czytających ~Arthurr Quote Share this post Link to post
RB7 21 Posted June 1 1984 Quote Startuje na sale Ghost pokecraftowąm Nick na Serwerze SajanSSJ razorrblaack Nick na discordzie Legolas1337 niepdam Grama na serwie ostatnio mialem przerwe ale chcialbym znow wrocic i probowac sil na tej sali Gram na forum pokecarft pl nie byłem karany jak dotąd Byłem dużo xd Dlaczego startuje na tą sale bo zawsze chcialem byc liderem ghost zawsze podobala mi sie ta sala i pokemony ghost na tej sali mozna zagrac bardzo ciekawymi pokemonami zwyklymi i legendami moim ulubionym pokemonem na ghost jest mega Sableye a z legend arceus ghost i giratina op pokemony ktore fajnie moga wspolgrac na tej sali obecnie jestem liderem sali Normal i juz bylem tez na ghost i dalej lubie te sale oto moj sklad na rekru mam nadzieje ze moje podanie zostanie rospatrzone pozytywnie i nasz wspanialy szef da mi kolejna szanse na sprawdzenie sie jako lider Dlaczego startuję na tą salę? No bo zawsze chciałem być liderem Pokecraftu! Zawsze podobała mi się ta sala i pokemony pokecraftowe, no wiesz, takie super dziwne, ale fajne. Na tej sali można zagrać naprawdę ciekawymi pokemonami, jak Zyczu, Denek i oczywiście legendarny Pokemonka, który rozwala system! Obecnie jestem liderem sali Normal, ale to nie to samo, już byłem liderem na Pokecrafcie i dalej kocham tą salę! Oto mój skład na rekrutację, liczę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, a nasz wspaniały szef da mi kolejną szansę, żebym znowu mógł się wykazać jako lider! dlaczego startuje nwm dla zabawy XDDD Lol xdddddddddddddd hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Share this post Link to post
TypowyGracz 0 Posted July 2 Break free from traditional dating norms and embrace the best in casual connections. Authentic Maidens Optimal casual Dating Quote Share this post Link to post