RB7 21 Posted July 14, 2021 (edited) tworze ten temat bo wiem ze mozecie go pozniej ewentualnie przeniesc jak mi dacie warny to xD prosze nie usuwajcie i poki co to prosze zatwierdzcie razorrblaack to marka trzeba zarabiac po rozwoj/wspolprace zapraszam dm --- >300 magikarpiow zlowionych; tbc bo jest lapane dalej B) po natki itp dm nie oddam ich tanio obv ale mozna dms na jakiej zasadzie to dziala? piszesz tu/na dm/na serverze (razorrblaack) ze chcesz ktoregos pokemona, podam ci dostepne ivs+natki i go dostajesz czy czerpie z tego profity? nie, ale jezeli lapie 9999 pokemonow i niektore z nich sa competitive viable (!) ale nie wzialbym ich do teamu, to po co mialyby isc na prezent/do kosza? przyjmuje podziekowania w postaci malej ilosci bz, a najlepiej balli (bo same pokemony sie nie zlapia) sie zobaczy Edited July 14, 2021 by RB7 3 Quote Startuje na sale Ghost pokecraftowąm Nick na Serwerze SajanSSJ razorrblaack Nick na discordzie Legolas1337 niepdam Grama na serwie ostatnio mialem przerwe ale chcialbym znow wrocic i probowac sil na tej sali Gram na forum pokecarft pl nie byłem karany jak dotąd Byłem dużo xd Dlaczego startuje na tą sale bo zawsze chcialem byc liderem ghost zawsze podobala mi sie ta sala i pokemony ghost na tej sali mozna zagrac bardzo ciekawymi pokemonami zwyklymi i legendami moim ulubionym pokemonem na ghost jest mega Sableye a z legend arceus ghost i giratina op pokemony ktore fajnie moga wspolgrac na tej sali obecnie jestem liderem sali Normal i juz bylem tez na ghost i dalej lubie te sale oto moj sklad na rekru mam nadzieje ze moje podanie zostanie rospatrzone pozytywnie i nasz wspanialy szef da mi kolejna szanse na sprawdzenie sie jako lider Dlaczego startuję na tą salę? No bo zawsze chciałem być liderem Pokecraftu! Zawsze podobała mi się ta sala i pokemony pokecraftowe, no wiesz, takie super dziwne, ale fajne. Na tej sali można zagrać naprawdę ciekawymi pokemonami, jak Zyczu, Denek i oczywiście legendarny Pokemonka, który rozwala system! Obecnie jestem liderem sali Normal, ale to nie to samo, już byłem liderem na Pokecrafcie i dalej kocham tą salę! Oto mój skład na rekrutację, liczę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, a nasz wspaniały szef da mi kolejną szansę, żebym znowu mógł się wykazać jako lider! dlaczego startuje nwm dla zabawy XDDD Lol xdddddddddddddd hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Share this post Link to post Share on other sites
RB7 21 Posted July 14, 2021 (edited) hidden https://imgur.com/a/EGegL8z karpie https://imgur.com/a/Ne0lpeH wiem ze srednie ale serwer nie stoi nawet tygodnia a karpie lapie od przedwczoraj wiec na pewno wpadnie cos dobrego i bede to oglaszal na czacie+tutaj :) do tego nikogo nie oskubie z kasy bo kminie bryle Edited July 14, 2021 by RB7 4 Quote Startuje na sale Ghost pokecraftowąm Nick na Serwerze SajanSSJ razorrblaack Nick na discordzie Legolas1337 niepdam Grama na serwie ostatnio mialem przerwe ale chcialbym znow wrocic i probowac sil na tej sali Gram na forum pokecarft pl nie byłem karany jak dotąd Byłem dużo xd Dlaczego startuje na tą sale bo zawsze chcialem byc liderem ghost zawsze podobala mi sie ta sala i pokemony ghost na tej sali mozna zagrac bardzo ciekawymi pokemonami zwyklymi i legendami moim ulubionym pokemonem na ghost jest mega Sableye a z legend arceus ghost i giratina op pokemony ktore fajnie moga wspolgrac na tej sali obecnie jestem liderem sali Normal i juz bylem tez na ghost i dalej lubie te sale oto moj sklad na rekru mam nadzieje ze moje podanie zostanie rospatrzone pozytywnie i nasz wspanialy szef da mi kolejna szanse na sprawdzenie sie jako lider Dlaczego startuję na tą salę? No bo zawsze chciałem być liderem Pokecraftu! Zawsze podobała mi się ta sala i pokemony pokecraftowe, no wiesz, takie super dziwne, ale fajne. Na tej sali można zagrać naprawdę ciekawymi pokemonami, jak Zyczu, Denek i oczywiście legendarny Pokemonka, który rozwala system! Obecnie jestem liderem sali Normal, ale to nie to samo, już byłem liderem na Pokecrafcie i dalej kocham tą salę! Oto mój skład na rekrutację, liczę, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, a nasz wspaniały szef da mi kolejną szansę, żebym znowu mógł się wykazać jako lider! dlaczego startuje nwm dla zabawy XDDD Lol xdddddddddddddd hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Share this post Link to post Share on other sites