Travkaa_ 14 Posted July 4, 2021 (edited) 1. Czy można handlować pokemony za PSC - Nie2. Czy serwer ma swojego discorda? - Tak [link]3. Czy serwer ma swój sklep? - Tak, posiada SMS SHOP [link]4. Która generacja jest na serwerze? - Są wszystkie generacje, wraz z ósmą.5. Nie działa mi launcher, co mam zrobić? -wejdź do folderu %APPDATA% i usuń z niego folder .minecraft_pokecraft_dark_251. następnie uruchom launcher - gra się pobierze od nowa prawidłowo6. Co mam zrobić jak nadal mam problem z launcherem? - Musisz wejść na naszego discorda, zarejestrować się, i napisać do nas w "ticket'cie" kanał "Sprawa do administracji"7. Czy na serwerze mogę złapać legendę na "dziko"? - Nie, możesz jedynie złapać legendę na nalocie pokemonów co niedziele (Nie zawsze ona jest)8. Gdzie sprawdzę jak zrobić dobrze pokemona? - Masz od tego stronę smogon [link] 9. Gdzie mogę trenować walki i różne teamy? - Masz od tego stronę showdown [link]10. Czy będą stałe respy ? - Nie Edited July 4, 2021 by Travkaa_ 1 1 Share this post Link to post