dypson 0 Posted March 1, 2024 W tym temacie możecie podsyłać wasze podania na odbijanie sal Wzór podania: Informacja jaką sale odbijasz Nick na serwerze pokecraft Wiek (Minimum 13 lat) Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Quote Share this post Link to post
Kely 0 Posted March 2, 2024 Informacja jaką sale odbijasz: Electric Nick na serwerze pokecraft: Kely Wiek: 15 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 3-4h Nick na discord: xkely Czy byłeś karany?: Tak byłem karany paroma mutami. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp: Quote Share this post Link to post
Jabolo 1 Posted March 3, 2024 Informacja na jaką salę startujesz- Water Nick na serwerze pokecraft- Jabolo Wiek (Minimum 13 lat)- 19 lat. Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze- około 2-3 godzin. Nick na discord - Jabolo Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Drużyny typu wodnego zawsze przykuwały moją uwagę, szczególnie przez wzgląd na pokemona, który jest jest najbardziej kompatybilny z człowiekiem. Ten typ posiada znaczące kontry w postaci electric i grass, ale wierzę, że mocą przyjaźni jestem w stanie się przeciwstawić tym przeciwnością i pokazać prawdziwą dominacje z wykorzystaniem pokemonów wodnych. Wydaje mi się, że mam do tego naturalne predyspozycje, ponieważ w szkole mówili na mnie Michael Phelps. Zimniutko pozdrawiam. Jabolo nie byłem karany Quote Share this post Link to post
LeO 2 Posted March 7, 2024 (edited) Informacja jaką sale odbijasz --> Odbijam sale electric Nick na serwerze pokecraft --> MrLeo Wiek (Minimum 13 lat) --> 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze --> 3/4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) --> leoisdeadinside. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) --> Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) --> Nie byłem karany (a jeżeli byłem to jakieś stulecia temu). Edited March 7, 2024 by LeO Quote Lider Ground x4 Lider Bug x2 Lider Dragon x1, Lider Fighting x1, Lider Electric x1, Lider Normal x1, Lider Fairy x1, Lider Poison x1. "Helper 24.12.2023r - 01.06.2024r" "TurniejMaker 01.06.2024r - still" Share this post Link to post
LeO 2 Posted March 7, 2024 2 godziny temu, LeO napisał: Informacja jaką sale odbijasz --> Odbijam sale electric Nick na serwerze pokecraft --> MrLeo Wiek (Minimum 13 lat) --> 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze --> 3/4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) --> leoisdeadinside. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) --> Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) --> Nie byłem karany (a jeżeli byłem to jakieś stulecia temu). Podmianka eelektross'ów ❤️ Quote Lider Ground x4 Lider Bug x2 Lider Dragon x1, Lider Fighting x1, Lider Electric x1, Lider Normal x1, Lider Fairy x1, Lider Poison x1. "Helper 24.12.2023r - 01.06.2024r" "TurniejMaker 01.06.2024r - still" Share this post Link to post
Pandix 3 Posted March 13, 2024 Informacja jaką sale odbijasz: Dragon Nick na serwerze pokecraft: P4ndixYT Wiek (Minimum 13 lat), w sobote obchodzę czternastą rocznicę moich narodzin Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 3-5h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) p4ndix_ Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) jeden mute i jail za niewinność Quote Share this post Link to post
GlupotaPL 0 Posted March 31, 2024 Sala Fighting GlupotaPL 17 lat 1-3h dziennie discord: .mattise nie bylem karany Quote Share this post Link to post
I_DI 0 Posted April 13, 2024 Informacja jaką sale odbijasz: Bug Nick na serwerze pokecraft: I_DI Wiek (Minimum 13 lat): 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): ayla3994 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post
I_DI 0 Posted April 16, 2024 Informacja jaką sale odbijasz: Bug Nick na serwerze pokecraft: I_DI Wiek (Minimum 13 lat): 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): ayla3994 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post
dypson 0 Posted April 25, 2024 Informacja jaką sale odbijasz: Bug Nick na serwerze pokecraft: dypson Wiek (Minimum 13 lat): 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): Dypson Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post
w11ty 0 Posted June 4, 2024 Informacja jaką sale odbijasz: poison Nick na serwerze pokecraft: witty Wiek (Minimum 13 lat): 15 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 3h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): Amadi Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post