dypson 0 Posted March 1 W tym temacie możecie podsyłać wasze podania na odbijanie sal Wzór podania: Informacja jaką sale odbijasz Nick na serwerze pokecraft Wiek (Minimum 13 lat) Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Quote Share this post Link to post
Kely 0 Posted March 2 Informacja jaką sale odbijasz: Electric Nick na serwerze pokecraft: Kely Wiek: 15 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 3-4h Nick na discord: xkely Czy byłeś karany?: Tak byłem karany paroma mutami. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp: Quote Share this post Link to post
Jabolo 1 Posted March 3 Informacja na jaką salę startujesz- Water Nick na serwerze pokecraft- Jabolo Wiek (Minimum 13 lat)- 19 lat. Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze- około 2-3 godzin. Nick na discord - Jabolo Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Drużyny typu wodnego zawsze przykuwały moją uwagę, szczególnie przez wzgląd na pokemona, który jest jest najbardziej kompatybilny z człowiekiem. Ten typ posiada znaczące kontry w postaci electric i grass, ale wierzę, że mocą przyjaźni jestem w stanie się przeciwstawić tym przeciwnością i pokazać prawdziwą dominacje z wykorzystaniem pokemonów wodnych. Wydaje mi się, że mam do tego naturalne predyspozycje, ponieważ w szkole mówili na mnie Michael Phelps. Zimniutko pozdrawiam. Jabolo nie byłem karany Quote Share this post Link to post
LeO 2 Posted March 7 (edited) Informacja jaką sale odbijasz --> Odbijam sale electric Nick na serwerze pokecraft --> MrLeo Wiek (Minimum 13 lat) --> 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze --> 3/4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) --> leoisdeadinside. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) --> Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) --> Nie byłem karany (a jeżeli byłem to jakieś stulecia temu). Edited March 7 by LeO Quote Share this post Link to post
LeO 2 Posted March 7 2 godziny temu, LeO napisał: Informacja jaką sale odbijasz --> Odbijam sale electric Nick na serwerze pokecraft --> MrLeo Wiek (Minimum 13 lat) --> 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze --> 3/4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) --> leoisdeadinside. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) --> Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) --> Nie byłem karany (a jeżeli byłem to jakieś stulecia temu). Podmianka eelektross'ów ❤️ Quote Share this post Link to post
Pandix 3 Posted March 13 Informacja jaką sale odbijasz: Dragon Nick na serwerze pokecraft: P4ndixYT Wiek (Minimum 13 lat), w sobote obchodzę czternastą rocznicę moich narodzin Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 3-5h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali) p4ndix_ Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) jeden mute i jail za niewinność Quote Share this post Link to post
GlupotaPL 0 Posted March 31 Sala Fighting GlupotaPL 17 lat 1-3h dziennie discord: .mattise nie bylem karany Quote Share this post Link to post
I_DI 0 Posted April 13 Informacja jaką sale odbijasz: Bug Nick na serwerze pokecraft: I_DI Wiek (Minimum 13 lat): 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): ayla3994 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post
I_DI 0 Posted April 16 Informacja jaką sale odbijasz: Bug Nick na serwerze pokecraft: I_DI Wiek (Minimum 13 lat): 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): ayla3994 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post
dypson 0 Posted April 25 Informacja jaką sale odbijasz: Bug Nick na serwerze pokecraft: dypson Wiek (Minimum 13 lat): 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): Dypson Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post
w11ty 0 Posted June 4 Informacja jaką sale odbijasz: poison Nick na serwerze pokecraft: witty Wiek (Minimum 13 lat): 15 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: okolo 3h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do odbijania sali): Amadi Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post