Dominik493 8 Posted October 16 Witam Was Ponownie! Zapraszam was do udziału w konkursie plastycznym pt. "Halloweenowe Pokemony" Na czym polega konkurs? Zasady jak zwykle proste. Na białej kartce A4 musicie narysować pokemona bądź pokemony w Halloweenowej Scenerii. Będziemy oceniać całość waszego dzieła (Pokemony i ich stroje, otoczenie, estetyka itd.). Wasze prace muszą być narysowane ręcznie (nie akceptujemy dzieł zrobionych w programach graficznych). W skrócie, ma to być rysunek. Zasady Zgłoszenia: 1) Na waszej pracy musi być Nick z Serwera 2) Musi być dodany napis Halloween (gdzie kolwiek na pracy) JURY: Dominik493, Caspian, Shrooms6 Nagrody: Dla Top3 Pula Nagród do Wyboru: 1000bz/25LP/50WT/30zł do IS/Zmiana Naturki Pokemona STD/Przelosowanie IVS Nagroda Specjalna: Dla Najlepszej Pracy (O ile taka będzię) przewidziana nagroda specjalna! (można powiedzieć... Legendarna?) Oczywiście dla NAJLEPSZEJ, nie oznacza to że nagroda będzie przyznana dla osoby z Największą ilością PKT. Prace zgłaszacie do 30.10.2024. Wyniki poznacie 31.10.2024! Share this post Link to post Share on other sites
Jabolo 1 Posted October 29 Przesyłam pięknego mimikyu Share this post Link to post Share on other sites
pIkAwL 1 Posted October 29 Bardzo rzadko rysuję kredkami i nigdy nie rysuję tak dużych rysunków [zwykle rysuję na A6], ale wyszło spoko chyba. [Jak coś to zrobiłam mini napisy, bo mam zamiar potem je wytrzeć. Nie miały być aż takie małe... Dlatego zrobiłam ich powiększenie B))).] Praca ogółem przedstawia kilka pokemonów w lesie: Joltik [ma ludzika na plecach], Litwick [Dracula] i Archen [Frankenstein/Zombie]. Las sam w sobie jest dość żywy. W tle są też Meowstic w strojach ketchupu i frytek i Tobby. A no i ten sory za jakość zdjęcia i oświetlenie, miałam dziś cały dzień chmury, a oświetlenia jakiegoś pro ni mam i ten no [*]. Share this post Link to post Share on other sites
Springu 2 Posted October 29 Rysunek przedstawia wersje Halloweenową Cacturne Share this post Link to post Share on other sites
Dominik493 8 Posted October 31 Wyniki 1 Miejsce - PikaWL (+ Legendarna Nagroda) 2 Miejsce - Springu 3 Miejsce - Jabolo Share this post Link to post Share on other sites