pirbs 6 Posted July 7, 2021 (edited) Nick z gry : zbyszeek nick z forum : pirbs Rodzaj błędu : Reset salda w sklepie sms Krótki opis błędu : Doładowałem 460 zl na start edy a na następny dzień jak się zalogowałem to miałem 0 zł Wyjaśnienie / Ogólnie po doładowaniu jakiejkolwiek kwoty nie powinno resetować się do 0 Edited July 7, 2021 by Travkaa_ 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
dzilkomen 18 Posted July 7, 2021 jeszcze smsami XD 4 Share this post Link to post Share on other sites
AmberSpectre 24 Posted July 7, 2021 Nie ma co się martwić. 😄 Administracja na pewno zwróci ci pieniądze. To odpowiedzialni ludzie i nie pozwolą na takie sytuacje. Liczę, że załatwią to szybko. Pozdrawiam. 🙂 1 Share this post Link to post Share on other sites
Travkaa_ 14 Posted July 7, 2021 Dobrze wam idzie zbieranie hajsu na unbana XD 2 Share this post Link to post Share on other sites
zyczu 6 Posted July 7, 2021 Błąd został już naprawiony. @pirbsna twoim koncie jest do dyspozycji 461,25zł. Zamykam. 3 1 Share this post Link to post Share on other sites