Dominik493 8 Posted December 5, 2022 (edited) Siema! Jako że za pare dni święta (wiem wiem troche długo 🙂) to wychodze do was z konkursem plastycznym właśnie o tej tematyce!.Co zrobić? Musicie namalować swoje ulubione pokemony w scenerii świątecznej lub zimowej! Każdy pokemon musi mieć na sobie element świąteczny (np. czapke, bombke, prezent itd.) i pamiętajcie, min. 2 pokemony na pracy (jeden pokemon nie będzie uznawany). Metoda? Szczerze? chce zobaczyć tylko to co namalujecie na kartce. Zakaz programów graficznych, painta itd. Na pracy musi znajdować się wasz nick z gry oraz napis Pokecraft.pl Święta. Oczywiście farby dozwolone. Czas? Czas do 24 grudnia godzina 23:59. Wszystkie pracy po tej godzinie będą nieuznawane. Nagrody 🙂 Oczywiście za pierwsze miejsce będzię Legenda by Madaran, za pozostałe (czyli 2 i 3) jakieś małe dodatki ❤️ Jury? Tajemnica To co? powodzenia dla was wszystkich :D! Edited December 5, 2022 by Dominik493 Share this post Link to post Share on other sites
Martynka1819 0 Posted December 20, 2022 https://pin.it/3Nntdgk Share this post Link to post Share on other sites
LeO 2 Posted December 23, 2022 14 godzin temu, LeO napisał: Zapomniałem dopisać "Święta." 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
cokuu123 23 Posted December 23, 2022 (edited) Siema, dostanę się ma asp? Dodam, że jeden vulpix ma na sobie bąbkę, a drugi jarzębinę. Edited December 23, 2022 by cokuu123 Share this post Link to post Share on other sites
pIkAwL 1 Posted December 23, 2022 dawno farb nie używałam, ale jakoś to wyszło piplup jest elfem, deino jest mikołajem i snom jest reniferkiem, pod nogami maja typowe dla polskich świąt błoto [dokleilam karteczke z nickiem itp z boku zeby nie zaslaniala nic] 1 Share this post Link to post Share on other sites
paqqus 2 Posted December 23, 2022 czas pracy ok 3h wszystko szkicowane olowkiem, kolorowanie markerami, cieniowanie markerami Share this post Link to post Share on other sites
Dominik493 8 Posted December 24, 2022 1 Miejsce PikaWL2 Miejsce Cokuu1233 Miejsce SpringuWyróżnienia Aki, Paqqus oraz Freszu (10xLP) Share this post Link to post Share on other sites