Patryk_356 2 Posted June 12 (edited) Hej Gracze! Mamy przyjemność zaprosić Was na ekscytujący event Build Battle, który odbędzie się na naszym serwerze PokeCraft.pl w sobotę 15 czerwca. Będzie to praca samodzielna na wyznaczonym terenie 50x50 (wymiar działki vip), a wszelkie materiały będziecie mieli w skrzynkach na terenach (zakaz wynoszenia materiałów, i plagiatowania, ściągania od siebie) TEMATYKA: będzie podana na początek eventu Nagrody: nagroda główna to legenda by: szczerbatyy, oraz pula nagród (Voucher na zmianę natki Legendy, +2ivs univ, 1000bz, Wybrany MegaStone, 30zł is.) do wyboru dla pozostałych 2 miejsc i BZ za udział dla pozostałych graczy biorących udział w evencie. ; Zapisy do końca piątku. Polecam się zbierać tak o 16.30 już ponieważ na event zaczyna się o godzinie 17 każdy mile widziany. Zapisy pod tematem (nick z gry). Edited June 12 by Patryk_356 Share this post Link to post Share on other sites
maucza 0 Posted June 13 19 godzin temu, maucza napisał: nick: maucza jednak musze sie wypisac ;c Share this post Link to post Share on other sites
Arturr 1 Posted June 14 nick: Arthurr zastrzeżenia: Permban gracza Arthurr Share this post Link to post Share on other sites
Spl4sH3re 0 Posted June 15 Nick : Spl4sH3re sorrki, że dopiero teraz zgłaszam się, nie mogłem założyć konta na forum z telefonu (pisałem do 2 adminów w tej sprawie), mam nadzieję, że przymniecie oko 😅 Share this post Link to post Share on other sites
LeO 2 Posted June 15 W dniu 13.06.2024 o 21:54, LeO napisał: MrLeo Jednak muszę się wypisać ; / Share this post Link to post Share on other sites
Dominik493 8 Posted June 15 12 godzin temu, Spl4sH3re napisał: Nick : Spl4sH3re sorrki, że dopiero teraz zgłaszam się, nie mogłem założyć konta na forum z telefonu (pisałem do 2 adminów w tej sprawie), mam nadzieję, że przymniecie oko 😅 Dobra, wejdziesz na MrLeo Share this post Link to post Share on other sites
cokuu123 23 Posted June 15 Oto wyniki build battle: Ode mnie jeszcze za najładniejszą działkę, która niestety nie zmieściła się w kryteriach otrzymuje Azukita. Dodatkową nagrodę za dużą ilość punktów otrzymuje Dypson. Za sam udział 250-500 bz (w zależności od miejsca). Share this post Link to post Share on other sites