Szczerbatyy 25 Posted yesterday at 12:04 AM Witam widza! Edycja nowa ale zasady stare, jak co roku udostępniamy możliwość napisania listu do Mikołaja Na poprzedniej edycji wydarzyło się sporo różnych rzeczy. były te dobre momenty i te słabsze ale też tych zabawnych było zdecydowanie sporo Na koniec dnia spędziliśmy całkiem sporo czasu łącznie osobami które miały po 20 dni online w ciągu miesiąca na serwerze (mam na myśli 20x24h na serwerze) Końcówka ów roku nie była najlepsza z różnych powodów ale może kolejny rok uda się dopiąć lepiej! I z tego miejsca dla wszystkich a szczególnie tych którzy dołożyli cegiełkę od siebie do budowy serwera, Dzięki i wesołych świąt! W skrócie poniżej zasady, dotyczące prezentu w grze: 1) Wymagane jest myślenie, proszę nie pisać o rzeczy niemożliwe do spełnienia. 2) Jeżeli uznamy że wasz prezent będzie zbyt "wygórowany" to zmienimy go na inny, bądź pominiemy 3) Piszemy Listy, prace wykonujemy ręcznie bądź przy pomocy programu graficznego, dowolną metodą. 4) Wszelkie posty nie zgodne z tematem będą usuwane a ich autorzy pomijani. 5) Czas zgłoszeń do 24 Grudnia 2025. do godziny 23:59. Po tym terminie zgłoszenia nie będą uznawane. (ewentualnie +1d) 6) Każda osoba zgłasza za siebie prezent, zgłoszenia typu "Ja chcę X a mój kolega Y" nie będą uznawane. 7) Zgłoszenia składamy tylko na forum pod tematem, na serwie czy też dsc nie ma zapisów. 9) Pamiętajcie że to nowa edycja i cudów tu nie tworzymy 0o Bierzemy pod uwagę aktywność, karalność, i zasługi dla serwera naturalnie, więc warto dostosować do tego nagrody! W tym roku nie ma listu o unbana z powodu iż był UB all! Obowiązkowo podpisujemy się nickiem z GRY (Jak ktoś nie może założyć konta do discord pw) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sandar 3 Posted yesterday at 03:16 AM DROGI swięty mikołaju wiem że nie byłem najbardziej wzorowym graczem jakiego można było wybrać jednak jeśli byłaby taka możliwośość poprosiłbym o zestaw hazardzisty z góry dziękuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
adam_ytpl 0 Posted yesterday at 07:51 AM Drogi Święty Mikołaju nie byłem najgrzeczniejszy ani też najgorszy w te święta chciałbym poprosić o voucher na pokemona do wyboru z wybraną naturką i abilitką i 1 statystyką na 31 a jeśli jest do za dużo to zestaw heldy itemów albo nawet voucher na zmianę w shiny Adam_ytpl Quote Share this post Link to post Share on other sites
SuchyZ 0 Posted yesterday at 11:37 AM 9 godzin temu, SuchyZ napisał: Drogi Święty Mikołaju, piszę z nadzieją, że w Twoich saniach znajdzie się miejsce na podwójną skrzynkę bloków żelaza, "Proszę o wędkę, a nie rybę" solidnych i błyszczących jak prawdziwe bogactwo. Byłby to prezent idealny. Jeśli magia świąt na to pozwala, dorzuć proszę także kilka hck, czysto bajkowych, aby moja lekko hazardowa dusza mogła poczuć odrobinę emocji i szczęścia. Pozdrawiam serdecznie SuchyZ Quote Share this post Link to post Share on other sites
w11ty 0 Posted 23 hours ago (edited) . Edited 23 hours ago by w11ty Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor1050 3 Posted 19 hours ago Drogi Mikołaju, Jako iż święta są magicznym czasem gdzie spełniają się wszystkie marzenia, chciałbym porposić o 2 małe rzeczy. - zmiana abilitki na wybrana std - zmiana naturki na wybrana std Myśle że byłem grzeczny i pomagałem graczom wystarczająco by zasłużyć na te prezenty. Pozdrawiam, Razor105 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mlodyblur 0 Posted 17 hours ago Mam nadzieję, że font czytelny Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ksina1231 0 Posted 17 hours ago (edited) Drogi szczerbaty mikolaju w tym roku nie gralem zbyt duzo ale po przerwie wracam do pokemonów mam w planie wydac duzo pieniedzy na item shop i nie sprawiac klopotow w przeszlosci tez bylo raczej git poza tym ze dostalem bana na tyg od coka bo mu napisalem cos niemilego nie pamietam ale jestem lepszym czlowiekiem chcialbym dostac vocher na losowego choice helda voucher na losowy mega stone z poza is vocher na losowego pokemona 31/31 z wybrana naturka/abilitka wybierz cos z tych trzech rzeczy Pozdrawiam z rodzinkom Ksina123 Edited 17 hours ago by Ksina1231 Quote Share this post Link to post Share on other sites
cokuu123 23 Posted 16 hours ago Drogi Szczerbołaju, znasz mnie nie od dziś. Od wielu lat wiernie i sumiennie służę Ci w najróżniejszych misjach, zadaniach i akcjach specjalnych. Niejednokrotnie, dokładnie o północy, potrafiłeś wyskoczyć z informacją, że na jutro potrzebny jest blok techniczny, kredki oraz figurki z kasztanów — a ja, z zaciśniętymi zębami, zawsze stawałem na wysokości zadania i wykonywałem Twoje polecenia bez szemrania. Po trzymiesięcznej przerwie serwera znacząco pomogłem w postawieniu go na nogi. Włożyłem sporo pracy w tworzenie nowych systemów i rozwiązań, dzięki którym gracze — zarówno starzy wyjadacze, jak i nowi trenerzy — mogą poczuć prawdziwy powiew świeżości oraz nową jakość rozgrywki. W tym roku pozwolę sobie jednak zauważyć, że szczególnie zasłużyłem na godny prezent. Dlatego zwracam się do Ciebie z uprzejmą prośbą o wybrany held item, który w późniejszym etapie pozwoli mi podjąć strategiczną decyzję: czy lepszym wyborem okaże się Choice Scarf, czy może jednak Sword dla Zaciana. Twój wierny elf, cokuu123 | CokuWSzoQu Quote Share this post Link to post Share on other sites