Napalonyolo 1 Posted September 6, 2022 Informacja na jaką salę startujesz - Normal Nick na serwie - Napalonyolo Wiek ( minimum 13) - 18 Czas spędzany na serwerze 3-4h dziennie Nick na discord - OG Olgierd#1790 Drużynka Dlaczego ta sala? Chodziła za mną od dłuższego czasu ale cały czas była zajęta i nie miałem przez to jak spróbować szczęścia na niej ale teraz jest wolna, poki są więc trzeba wygrać Czy byłem karany? - Nie Quote Share this post Link to post
nukee 0 Posted September 7, 2022 fairy boberekkk 13 roznie od 1h do 4h zalezy od dnia nuke#0179 startuje na fairy bo uwazam ze to jeden z silniejszy typow bylem karany 2 perm mutami lecz uwazam ze byly one nie sluszne Quote Share this post Link to post
sQeZiAk 3 Posted September 8, 2022 Informacja na jaką salę startujesz Fire Nick na serwerze pokecraft sQeZiAk Wiek (Minimum 13 lat) 18 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Sporawo Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) sKeZiAk#1674 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Wyruszam na salę fire ponieważ jest to mój ulubiony typ pokemonów ze starych czasów nie raz startowałem na tą salę i nigdy mi się nie udało mam nadzieję że uda mi się zwyciężyć i zostać liderem tej sali a pz mam Groudona 🙂 Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Broń boże Quote Share this post Link to post
PanS 2 Posted September 10, 2022 Grass PanS wiek:15 giga duzo nick dc: PanS#1586 dlaczego ta sala. Sala grass jest całkiem topowa tak jak topowe sa moje pokemony moim zdaniem będę całkiem dobrym liderem tej sali poza tym bardzo lubię ten typ taki mega venu robi totalne oro wiec ta sala mega oddaje. Quote Share this post Link to post
Adi1 2 Posted September 13, 2022 Informacja na jaką salę startujesz: Bug Nick na serwerze pokecraft: Adi1 Wiek (Minimum 13 lat) :24 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 2/3h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) :adi1#4355 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) : Dlaczego na daną salę startujesz?: Jest to jeden z 2 typów które lubię Flying i Bug ,ma wiele zastosowań ta sala pod względem taktycznym jak i różnorodność pokemonów. Gram na serwerze od 1 edycji więc będzie jakoś już 7 lat, byłem już liderem Bug i w tym samym czasie KidModem. Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania): W tej edycji nie byłem karany jeszcze ani razu. Dziekuje Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post
oskaeg7 2 Posted September 15, 2022 Podanie Patryk_356 bo nie moze sam wyslac Informacja na jaką salę startujesz: Bug Nick na serwerze pokecraft: Patryk_356 Wiek (Minimum 13 lat): 13 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 2-3h Nick na discord wraz z # Patryk974#6208 Screenshot teamu Dlaczego na daną salę startujesz? jest dużo silnych robaczych pokemonów takich jak volcarona czy scizor które całkiem lubię. Na sale bug miałem już kiedyś iść ale dopiero zaczynałem i nie miałem okazji więc teraz ide + ta sala jest silna. Czy byłeś karany? Mute i jail jak dobrze pamiętam Quote Share this post Link to post
Perwol 2 Posted September 18, 2022 Startuje na sale Bug Mój nick na serwerze to Cherwol mam 19 lat na serwerze spedzam mniej wiecej 4 godziny dziennie mój nick na discord to Cherry OOOO#5030 startuje na salebug poniewaz to mega przyjemna sala i według mnie pokemony bug calkiem niezle radzą sabie z typami takimi jak flying/rock i fire dzieki czemu bede mogl testowac limity tej sali nie byłem karany Quote Share this post Link to post
Buchczi 2 Posted September 20, 2022 hej Buchczi 20 lat Fairy troche pogrywam sb Buchczi#0795 Dlaczego fairy: Ponieważ to fajny typ pokemonów, chciałbym spróbowac swoich sił na tej sali iż jeszcze na niej mnie nie bylo. Na tej edycji nie bylem karany Quote Lider: Dragon, Bug, Eletric, Ghost, Steel, Water, Poison, Psychic, Fighting, Fire Helper x2 nie pamiętam już kiedy co było Share this post Link to post
Perwol 2 Posted September 22, 2022 Startuje na sale Fire Mój nick na serwerze to Cherwol mam 19 lat na serwerze spedzam mniej wiecej 4 godziny dziennie mój nick na discord to Cherry OOOO#5030 startuje na sale fire poniewaz poki fire sa mega przyjemne i mają immunity na burn co znacznie zwieksza szanse na pokonanie stall teamów, w dodatku jest to dosc ofensywna sala co powoduje fun z grania na tej sali nie byłem karany Quote Share this post Link to post
z8y8kl 1 Posted September 24, 2022 Startuje na sale Dark Nick na serwerze to z8y8kl Wiek 14lat Na serwerze spędzam od 2 do 7 godzin dziennie Nick na dsc z8y8kl#6656 Startuje na sale dark ponieważ typ dark jest ciekawym typem, którym można się dajnie pobawić pod czas walk o odznakę. A poza tym przyjemna sala i chce spróbować swoich sił na tej sali. Na tej edycji tylko mute i kick Quote Share this post Link to post
z8y8kl 1 Posted September 25, 2022 zmiana Hydreigon na muk ryreanitar na malmar malmar na grimmsnarl Quote Share this post Link to post
Violet 0 Posted September 26, 2022 (edited) Startuje na sale: Electric Nick na serwerze: fifciak Wiek: 15 lat Na serwerze spędzam około 2h dziennie. Discord: fifi6869#5401 Startuje na sale electric, ponieważ pokemony elektryczne są bardzo ciekawe oraz typ ten posiada ciekawe legendy i wiele poków łatwo znaleźć 😄 Edited September 26, 2022 by Violet Quote Share this post Link to post
LeO 2 Posted September 28, 2022 Ground MrLeo Wiek: 15 Czas na serwerze: 3-4h dc: Leoś#8474 Nie byłem karany. Dlaczego ten typ? Z moich obserwacji wynika, że sala ground jest ciężka i rzadko, kto na koniec miesiąca w rankingu liderów widnieje z dodatnią liczbą punktów, będąc liderem tej sali. Chciałbym pokazać, że mimo dużej ilości kontr i pokemonów, które pokonują pokemony ground bez większego problemu da się utrzymać na tej sali, co dla wielu stanowiło ogromny problem :) ss teamu: Quote Share this post Link to post
nukee 0 Posted September 29, 2022 (edited) dark boberekkk 3-4h nuke#0179 mialem 2 perm muty i raz bana za pk ale jestem juz grzeczny dark to moj ulubiony typ, jest bardzo ciekawy i silny Edited September 29, 2022 by nukee dodaje ss'a Quote Share this post Link to post
Perwol 2 Posted October 3, 2022 Flying Cherwol Wiek: 19 Czas na serwerze: ok3h Discord: Cherry OOOO#5030 Nie byłem karany. Ide na flying poniewaz nie bylem jeszcze na tej sali, dodatkowo jest to jedna z fajniejszych sal na ten moment. Ma poki z mega fajnymi abilitkami ktore mozna dobrze wykorzystac i miec mega fun z grania tej sali. Quote Share this post Link to post
Verix2115 0 Posted October 4, 2022 Flying Wiek:17 Czas na serwerze około 5h/d Dsc: Verix#2289 Dlaczego ten typ ma bardzo dobre tanki Np jak corvinight Czuje się pewnie grając tego typu pokami Zdjęcie dam w czwartek Quote Share this post Link to post
cokuu123 23 Posted October 4, 2022 Uwaga W związku z tym, że w ten weekend nie będzie mnie, rekrutacji w piątek nie będzie. Te rekrutacje, które są, jeżeli znajdzie się 2 przeciwników odbędą się w czwartek od godziny 21:00. Quote Share this post Link to post
wiktor212 8 Posted October 5, 2022 Informacja na jaką salę startujesz Rock Nick na serwerze pokecraft Wiktor212 Wiek (Minimum 13 lat)15 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze z 3h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) WiKtOr212#3677 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) startuje na tą salę dlatego ponieważ ta sala jest bardzo ciężka i chciałem się sprawdzić w tym typie. W pokemonach rock podoba mi sie najbardziej ich tankowność oraz speed i atk pokemonów. Najlepsze z nich to cradily aero i tyranitar oraz lycanroc Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Ta mute i ban za ochłoń Quote Share this post Link to post
mikisuperv3 0 Posted October 6, 2022 Użytkownik 0 6 odpowiedzi Napisano Wtorek o 14:54 Rock Wiek:15 Czas na serwerze około 6H Dsc: Xarki#1540 Dlaczego ten typ bo ma sudowodo i jest super jest bardzo ciezka sala i chciałbym sprubowac nie nie byłem karany Quote Share this post Link to post