cokuu123 23 Posted October 10, 2022 Nowe zasady: 1) Lider może wybrać spośród 3 następujących formatów walki: UU (bez banów) OU + 1xban pokemona Uber + 2xban pokemona AG + 3xban pokemona 2) W walce lider używa mega ewolucji albo dynamaxa(dynamaxy można używać od tieru UBER- ta zasada również tyczy się wyzywających) 3) Od tieru AG dozwolone jest używanie ataków One Hit-K.O. (Gillotine/Fissure itd.). 4) Od tieru AG nie obowiązuje Sleep Clause (Maksymalnie jeden pokemon uśpiony). 5) Podczas walki z liderem gdy obie strony doznają buga walki, lider podejmuje decyzje o dokończneniu bądź powtórzeniu walki(jeśli lider znacznie wygrywał, wyzywający jest zobowiązany do oddania liderowi walki). Jeżeli wyzywający kilkukrotnie zbuguje walkę, może otrzymać zakaz na walki u danego lidera. 6) Wyzywający nie może wyjść z walki. W wypadku niewyjaśnionej ucieczki oraz nie zwrócenia liderowi walki, lider może zakazać dalszych walk, nawet na 2 tygodnie. 7) Lider może robić walki od godziny 12:00 do godziny 23:00, w inny wypadku walki będą niezaliczone i karane warnem. 😎 Lider otrzymuje DQ, jeżeli jego bilans wyniesie -25 9) Rekrutacja na e4 nastąpi po zapełnieniu wszystkich wszystkich liderów na serwerze. Quote Share this post Link to post
ogoraker 3 Posted October 14, 2022 Informacja na jaką salę startujesz Ice Nick na serwerze pokecraft ogoraker242521 Wiek (Minimum 13 lat)17 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze z 4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) ogoraker#2284 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Startuje na sale ice ponieważ jestem nudny jak ona i lubie pokemony ice w typie ice znajduje tez sie moj ulubiony pokemon lubie poprostu ice ma fajne poki lecz nudne sadge Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Ban perm Mute I duzo innych rzeczy Quote Share this post Link to post
Sandar 3 Posted October 22, 2022 Informacja na jaką salę startujesz Rock Nick na serwerze pokecraft Sandar Wiek (Minimum 13 lat) 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze nwm z 3 godziny Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) Sandar#8232 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) pare razy siedziałem na liderze i chciałem sobie sprawdzić inne sale a że ta jest trudna i wolna to chce na nią pójść + są nowe hisui pokemony które mogą być ciekawe na sale i chciałbym się poprostu sprawdzić Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) tylko mute Quote Share this post Link to post
Asmu 0 Posted October 27, 2022 Electric Asmu 17 czas ok. 5h Nikiren#8476 Startuje na tą sale bo podobają mi się poki electric. Czy byłeś karany? No oczywiście, że nie. Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted October 27, 2022 Team: Electric Nick: razor105 wiek:20 spedzam minimum 4 godziny na serwerze nick na dsc: razor105#6219 Startuje na tą sale ponieważ bardzo podoba mi sie potencjał elektrycznych pokemonów, malo osób je docenia a ja wiem ze skrywaja potężną moc. Startuje też bo bylem juz na tej sali i bardzo chciałbym powrócić na nią. Nie byłem karany Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted October 27, 2022 (edited) Aktualizacja teamu Rotom wash zamiast manectrica I magnezone zamiast galvantuli Edited October 27, 2022 by razor1050 Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted October 27, 2022 7 minut temu, razor1050 napisał: Aktualizacja teamu Rotom wash zamiast manectrica I magnezone zamiast galvantuli Miało być electivire za galvantule Quote Share this post Link to post
Axsi_YT 0 Posted October 28, 2022 Team:ale pog NIck:AxsiYT Wiek:13 Czasz grania: jak jest wolny dzień to zwykle z 5godz a tak normalnie mim 1h\ nick dsc Axsi#2639 startuje na lidera pokemonów ice bo dużo poków ice ma różne dziwne i fajne abilitki byłem karany 1 raz za x-ray który nie działał chyba źle dałem Quote Share this post Link to post
ArosanQ 0 Posted October 31, 2022 Informacja na jaką salę startujesz: Rock Nick na serwerze pokecraft: ArosanQ Wiek (Minimum 13 lat) :20 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 4/5h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) :𝕬𝖗𝖔#8937 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz?: Rock to mój ulubiony typ , plus wkoncu chcialbym zagrać sobie na sali i sprobowac swoich sil na sali na moim ulubionym typie Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania): Only mute Pozdrowionka :3 Quote Share this post Link to post
Sikora 0 Posted November 3, 2022 Informacja na jaką salę startujesz Water Nick na serwerze pokecraft Sikora Wiek (Minimum 13 lat); 20 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze 3/4 h Nick na discord wraz z # Sikora_ufc#9435 Screanshot teeemu ' Dlaczego na daną salę startujesz? Startuje na sale Water ponieważ uważam jest to jedna z najmocniejszych sali na serwerze oraz moim ulubionym pokemonem jest greninja. Sala Water stwarza wiele róznych możliwości gry nie jest nudna salą na której każdy gra ten sam team. Na sali Water mozna stosowiac wiele różnych ciekawych taktyk np dzieki abilitce switf swim pokemony które ja mają podczas deszczu zyskują więcej speeda. Udowodnie że ta sala jest bardzo silna ! Czy byłeś karany? Na tej edycji nie. Quote Share this post Link to post
PanS 2 Posted November 11, 2022 Informacja na jaką salę startujesz - Poison Nick na serwerze pokecraft - PanS Wiek (Minimum 13 lat) - 15 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze - nwm ale duzo Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) - malek#0526 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) - Startuje na sale poison poniewaz ten typ jest bardzo silny i zawsze chcialem isc na ta sale jednak bylo ona zajeta sala poison posiada bardzo silne pokemony np mega venu Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) - no kiedys jakis mute byl Quote Share this post Link to post
Eskild 2 Posted November 12, 2022 (edited) Informacja na jaką salę startujesz: Poison Nick na serwerze pokecraft: EskildLOL Wiek 20 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 4/5h Nick na Discord YosTi#3272 Dlaczego na daną salę startujesz?: Poison to jeden z mocniejszych typów uważam, że ma bardzo dużo dobrych pokemonów ale też znajdziemy dużo pokemonów które mają ciekawe pod typy co czyni ją trudną do pokonania. Byłem raz już liderem Posion i chce jeszcze raz się na niej znaleźć Czy byłeś karany? Nie Edited November 12, 2022 by Eskild 1 Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted November 23, 2022 Sala:Rock nick:razor105 wiek:20 czas na serwerze: 5godzin dziennie nick na discordzie: razor105#6219 Dlaczego startuje na sale rock? Chce pokazac jak silna potrafi być ta sala i jakimi możliwościami dysponuje. Dodatkowo jest duzo silnych pokemonów tego typu których inni gracze nie doceniają. Czy byłeś karany? Nie byłem Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted November 23, 2022 Update: tyrantrum za carracoste Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted November 24, 2022 Update: Armaldo zamiast sudowoodo Quote Share this post Link to post
jzsnp 0 Posted November 25, 2022 sala fighting jzsnp wiek 17 z 3h dziennie bartosz1##2358 bylem karany dlaczego nw ale chce na jakas salke B) Quote Share this post Link to post
cokuu123 23 Posted November 25, 2022 39 minut temu, jzsnp napisał: sala fighting jzsnp wiek 17 z 3h dziennie bartosz1##2358 bylem karany dlaczego nw ale chce na jakas salke B) Stosuj się do wzoru podania. W dlaczego ten typ musisz zamieścić normalną i wyczerpującą odpowiedz. Quote Share this post Link to post
chemik 0 Posted November 30, 2022 Wzór podania: Informacja na jaką salę startujesz Grass Nick na serwerze pokecraft chemik Wiek (Minimum 13 lat) 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze ~5-6h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) chemik#9230 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Startuje na sale Grass ze względu na to, że chce pokazać siłę tej sali, przez wiele osób sala jest uważana za bardzo łatwą do zdominowania, lecz ja to zmienię, zarówno poszczęściło mi się trochę z łapaniem pokemonów na rekrutacje, dzięki czemu moim zdaniem mam dosyć duże szanse na zostanie liderem. Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamanie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Miałem mute na serwerze i bodajże dostałem kick'a, aktualnie mam 0 punktów karnych. Quote Share this post Link to post
VtecPower 9 Posted December 2, 2022 Informacja na jaką salę startujesz: Fire Nick na serwerze pokecraft: VtecPower Wiek (Minimum 13 lat) :19 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 2/3h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) : Masny Ted#4681 Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamanie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) : Od długiego czasu nie byłem, tak to były jakieś muty. Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane): Idę na sale fire, ponieważ już kiedyś robiłem podejście ale nie wyszło, i mnie naszła chęć powrotu do starych nawyków, Pokemony Fire są koxem i dlatego wybrałem tą sale.Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) 1 Quote Share this post Link to post
menos321 0 Posted December 8, 2022 (edited) ghostmenos321wiek: 22czas na serwie: 5-6 dzienniemenos321#1695coś tam było ale nigdy ban ani więzienie Dlaczego ten typ? Dawno chciałem iść na niego dodatkowo Lubie typ ghost, ponieważ posiada on fajne legendy i mega ewolucje. Jednym z moich ulubionych pokemonów jest calyrex ze względu na faine statystyki spatku i speeda, posiadam sporo pokemonów typu i ghost i planuje do tego kupić legende wyżej napisanom. Edited December 8, 2022 by menos321 Quote Share this post Link to post
AWDhywf 3 Posted December 8, 2022 Informacja na jaką salę startujesz Nick na serwerze pokecraft Wiek (Minimum 13 lat) Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwoła Fighting AWDhywf 17 2-3h AWD#9843 kocham fighting chciałbym być jak cokuu123 mój idol i to jedyny typ na jaki znam kontry :DDD chyba nie byłem nie jestem pewny możliwe że miałem krótkiego mute Quote Share this post Link to post
Ksina1231 0 Posted December 8, 2022 (edited) Informacja na jaką salę startujesz Nick na serwerze pokecraft Wiek (Minimum 13 lat) Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Normal Ksina 16 3-6h Ksina#0756 ida na normal bo same bambiki na tym sererze i potrzeba tu dobrego lidera i jestem giga koxem i aspiruje do bycia mistrzem ligi pokemon jak ash kepchup kary był banik na tydzien ale juz odczekany i bardzo żałuje i przepraszam za swoje nie wiarygodne czyny do których się dopuściłem żałuje jak bubr Edited December 8, 2022 by Ksina1231 1 Quote Share this post Link to post
cokuu123 23 Posted December 9, 2022 (edited) Vtec, menos, awd, ksina podania do korekty, macie napisać wyczerpująco w: dlaczego ten typ? Czas macie do 18:00. Rekrutacje (o ile jakieś będą), odbędą się dopiero w sobotę koło godziny 20:00. Edited December 9, 2022 by cokuu123 2 Quote Share this post Link to post
AWDhywf 3 Posted December 9, 2022 7 godzin temu, cokuu123 napisał: Vtec, menos, awd, ksina podania do korekty, macie napisać wyczerpująco w: dlaczego ten typ? Czas macie do 18:00. Rekrutacje (o ile jakieś będą), odbędą się dopiero w sobotę koło godziny 20:00. jak juz mowilem kocham fighting lubie go ze względu na mocne kontry w pokemony typu rock dark steel ice normal. uważam że fighting jest nie doceniany i zaniedbany lecz da sie bronić tytułu lidera sali fighting na różne ciekawe sposoby i mam nadzieje ze moje walki na sali tego dowiodą salą fighting zainteresowałem sie od samego początku iż podobały mi sie pokemony fighting w anime które oglądalem jak byłem młodszy Mam nadzieje ze moja odpowiedz jest wyczerpująca i doprowadza do konkluzji dlaczego chciałbym zostać liderem fighting Quote Share this post Link to post