sQeZiAk 3 Posted 16 hours ago Drogi Szczerbaty Mikołaju, Władco Prezentów i Niszczycielu Marzeń 🎅💥, Piszę do Ciebie ten list z sercem czystym jak nowy serwer po wipe’ie ✨ i sumieniem lżejszym niż shiny bez IV ⭐. Przez cały rok byłem elfem wręcz legendarnym 🧝♂️ – zero dram, minimum grzechów i tylko okazjonalne przewracanie oczami 🙄, gdy coś nie działało… czyli standard. Sumiennie wykonywałem zadania, które mi powierzono 📜, pilnowałem, żeby Mikołaj robił to, co sam zaplanował (co samo w sobie jest heroicznym wyczynem 🏆), a kiedy sytuacja tego wymagała, rzucałem dobrą radą 💡, konstruktywną krytyką albo klasycznym „no nie, tak to nie” 😅. Były wzloty 📈, były upadki 📉, czasem było śmiesznie 😂, czasem bolało bardziej niż reset eventu 💀 – ale generalnie rok zaliczam na plus ✔️. Dlatego ja, Twój wierny elf 🧝♂️, ofiara RNG 🎲 i bohater drugiego planu 🎭, proszę o symboliczny, absolutnie nieprzesadzony prezent 🎁, W skład którego powinno wejść: – voucher na zmianę naturki pokemona STD 🔄, – przelosowanie IV do legendy 🌟, bo mój Ting-Lu wygląda jakby ktoś rzucał kostką k20 po pijaku 🤡 (a tak w ogóle to powinien być Xerneas 🦌✨, ale dobra, nie czepiajmy się detali), – oraz garść kulek ⚪, HCK 💊 albo heldonatorów 🧷, żebym miał czym zająć ręce, gdy kolejny raz przypomnę sobie o tragedii 😭, która mnie ostatnio spotkała i nadal siedzi w sercu jak krytyk w kluczowej sytuacji 💔. W zamian obiecuję dalej być lojalnym elfem 🤝: pomagać 🛠️, doradzać 📢, łatać to, co się da 🩹, udawać, że wszystko jest pod kontrolą 😎, i w razie potrzeby wspierać dobrym słowem 💬 albo przynajmniej memem 🖼️. Z wyrazami szacunku, ironii i lekkiego rozżalenia (ale bez przesady),😏, Twój elf – sQeZiAk 🎄🔥 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jabolo 1 Posted 16 hours ago Moje zdolności artystyczne nie istnieją ale się starałem Quote Share this post Link to post Share on other sites
LeO 2 Posted 14 hours ago Quote Lider Ground x4 Lider Bug x2 Lider Dragon x1, Lider Fighting x1, Lider Electric x1, Lider Normal x1, Lider Fairy x1, Lider Poison x1. "Helper 24.12.2023r - 01.06.2024r" "TurniejMaker 01.06.2024r - still" Share this post Link to post Share on other sites
xkamiluu 0 Posted 4 hours ago (edited) Edited 3 hours ago by xkamiluu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vander 3 Posted 2 hours ago Drogi mikołaju poproszę zmiane naturki na jolly na moim dragonite multiscale oraz heldy typu leftovers rocky helmet a takze zestaw hazardzisty jestem topowym hazardzista nawet mam tatuaz hazardzisty oraz kilka kart AS Pozdrawiam Spawacz_janusz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jabolo 1 Posted 1 hour ago Wstawiam za misterkop, nie może zrobić konta na forum Quote Share this post Link to post Share on other sites