sQeZiAk 3 Posted December 23, 2025 (edited) Drogi Szczerbaty Mikołaju, Władco Prezentów i Niszczycielu Marzeń 🎅💥, Piszę do Ciebie ten list z sercem czystym jak nowy serwer po wipe’ie ✨ i sumieniem lżejszym niż shiny bez IV ⭐. Przez cały rok byłem elfem wręcz legendarnym 🧝♂️ – zero dram, minimum grzechów i tylko okazjonalne przewracanie oczami 🙄, gdy coś nie działało… czyli standard. Sumiennie wykonywałem zadania, które mi powierzono 📜, pilnowałem, żeby Mikołaj robił to, co sam zaplanował (co samo w sobie jest heroicznym wyczynem 🏆), a kiedy sytuacja tego wymagała, rzucałem dobrą radą 💡, konstruktywną krytyką albo klasycznym „no nie, tak to nie” 😅. Były wzloty 📈, były upadki 📉, czasem było śmiesznie 😂, czasem bolało bardziej niż reset eventu 💀 – ale generalnie rok zaliczam na plus ✔️. Dlatego ja, Twój wierny elf 🧝♂️, ofiara RNG 🎲 i bohater drugiego planu 🎭, proszę o symboliczny, absolutnie nieprzesadzony prezent 🎁, W skład którego powinno wejść: – voucher na zmianę naturki pokemona STD 🔄, - voucher na zmianę pokemona w shiny. – przelosowanie IV do legendy 🌟, bo mój Ting-Lu wygląda jakby ktoś rzucał kostką k20 po pijaku 🤡 (a tak w ogóle to powinien być Xerneas 🦌✨, ale dobra, nie czepiajmy się detali), – oraz garść kulek ⚪, HCK 💊 albo heldonatorów 🧷, żebym miał czym zająć ręce, gdy kolejny raz przypomnę sobie o tragedii 😭, która mnie ostatnio spotkała i nadal siedzi w sercu jak krytyk w kluczowej sytuacji 💔. W zamian obiecuję dalej być lojalnym elfem 🤝: pomagać 🛠️, doradzać 📢, łatać to, co się da 🩹, udawać, że wszystko jest pod kontrolą 😎, i w razie potrzeby wspierać dobrym słowem 💬 albo przynajmniej memem 🖼️. Z wyrazami szacunku, ironii i lekkiego rozżalenia (ale bez przesady),😏, Twój elf – sQeZiAk 🎄🔥 Edited December 24, 2025 by sQeZiAk Share this post Link to post Share on other sites
Jabolo 2 Posted December 23, 2025 Moje zdolności artystyczne nie istnieją ale się starałem 1 Share this post Link to post Share on other sites
LeO 2 Posted December 24, 2025 Lider Ground x4 Lider Bug x2 Lider Dragon x1, Lider Fighting x1, Lider Electric x1, Lider Normal x1, Lider Fairy x1, Lider Poison x1. "Helper 24.12.2023r - 01.06.2024r" "TurniejMaker 01.06.2024r - still" Share this post Link to post Share on other sites
xkamiluu 0 Posted December 24, 2025 (edited) Edited December 24, 2025 by xkamiluu Share this post Link to post Share on other sites
Vander 3 Posted December 24, 2025 Drogi mikołaju poproszę zmiane naturki na jolly na moim dragonite multiscale oraz heldy typu leftovers rocky helmet a takze zestaw hazardzisty jestem topowym hazardzista nawet mam tatuaz hazardzisty oraz kilka kart AS Pozdrawiam Spawacz_janusz Share this post Link to post Share on other sites
Jabolo 2 Posted December 24, 2025 Wstawiam za misterkop, nie może zrobić konta na forum Share this post Link to post Share on other sites
sQeZiAk 3 Posted December 24, 2025 (edited) Za arthura Edited December 24, 2025 by sQeZiAk Share this post Link to post Share on other sites
Tobby 0 Posted December 24, 2025 (edited) Edited December 24, 2025 by Tobby missclick Share this post Link to post Share on other sites