dypson 0 Posted August 29, 2023 Informacja na jaką salę startujesz - Fire Nick na serwerze pokecraft - dypson wiek - 15 czas na serwerze - 3-4 h discord - Dypson#1277 Chciałem zostać liderem fire od kiedy byłem małym dzieckiem. W wieku 6 lat byłem wraz z moimi rodzicami na islandii, gdzie oglądaliśmywulkany. Podczas podróży na szczyt jednego z nich ujżałem torkoal na jednym ze zboczy. Byłem wtedy bardzo zmęczony, a on na swoich plecach podwiózłmnie na góre, ale kiedy już miałem z niego zsiąść on się nie zatrzymywał i chciał wskoczyć ze mną do środka wulkanu. Bardzo się wtedy wystraszyłemale na szczęście wyskoczył wtedy infernape i, zabierając mnie z grzbietu torkoala, wyskoczył z krateru. Potem złożył mi on propozycjematrymonialną, twierdząć że jest drugim zaraz po vaporenie nalepiej przystosowanym do kopulacji z człowiekiem pokemonem. Odrzuciłem jegoprośbę i szybko wróciłem do rodziców. Chciałbym zostać liderem fire, aby się przekonać czy wszystkie pokemony fire są nienormalne.Pozdrawiam zimniutko. czy byłeś karany: nie Quote Share this post Link to post
matitrainerkoks 0 Posted September 3, 2023 sala-fire nick-matitrainerkoks wiek-15 czas na serwerze-3 discord-margarittam7 Startuję na daną salę typu ognistego w Pokemonach, ponieważ jest to wyzwanie, które pozwala mi rozwijać moje umiejętności trenera. Walczyć z Pokemonami ognistego typu to szansa na zdobycie cennego doświadczenia i pokonanie własnych ograniczeń. Oprócz tego, zdobywając odznaki, zbliżam się do zostania Mistrzem Ligi Pokemonów. Wartość takiej walki leży także w zrozumieniu i szacunku dla różnorodności typów Pokemonów oraz nawiązywaniu więzi ze swoimi Pokemonami w trudnych sytuacjach. To proces ciągłego rozwoju i przygody. czy byłem karany-tak mute na 30min Quote Share this post Link to post
kevinyt756 1 Posted September 4, 2023 (edited) . Edited September 4, 2023 by kevinyt756 Quote Share this post Link to post
kevinyt756 1 Posted September 4, 2023 sala : ziemianame : kevinyt756lat : 16 czas : +-4h kary : ban / mute oba perm ale już nie mam chciałbym zostać lider ziemia z przyczyn koksowych poków i chce zostać władcą i królem ziemnych pokemonów ( jaki i całej planety ) Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted September 7, 2023 Sala-Grass nick:razor105 wiek:21 czas na serwerze: 3-5h discord: razor105#6219 Chciałbym zostać liderem grass by udowodnić wszystkim ze pokemony tego typu potrafią być silne i mogą przeciwstawić sie każdemu. Pokemony tego typu są nie doceniane przez innych, są uważane za słabe ponieważ wyglądają na delikatne. Jednak natura potrafi być zdradliwa, a ja jako przedstawiciel tego typu, pokazałbym wszystkim jak bardzo się mylą niedoceniając tych pokemonów. czy byłem karany: nie Quote Share this post Link to post
Szajbus3k 0 Posted September 8, 2023 Water Szaj8us3k 20 3/4h 🆂🆉🅰🅹🅱🆄🆂#2942 Startuje na daną salę żeby poznawać nowe historie pokemonów, będąc liderem sali water, to jest moje jedno marzenie z dzieciństwa żeby poszerzać swoją wiedze na temat pokemonów typu wodnego, moim ulubionym pokemonem Jest greninja z którym powiąże więź żeby wygrywać turnieje i być najlepszym trenerem pokemon na czele z greninją! Nie byłem karany. Quote Share this post Link to post
Szajbus3k 0 Posted September 8, 2023 1 godzinę temu, Szajbus3k napisał: Water Szaj8us3k 20 3/4h 🆂🆉🅰🅹🅱🆄🆂#2942 Startuje na daną salę żeby poznawać nowe historie pokemonów, będąc liderem sali water, to jest moje jedno marzenie z dzieciństwa żeby poszerzać swoją wiedze na temat pokemonów typu wodnego, moim ulubionym pokemonem Jest greninja z którym powiąże więź żeby wygrywać turnieje i być najlepszym trenerem pokemon na czele z greninją! Nie byłem karany. Quote Share this post Link to post
UkeiS 0 Posted September 21, 2023 W dniu 3.08.2021 o 18:40, cokuu123 napisał: Informacja na jaką salę startujesz Electric Nick na serwerze pokecraft UkeiS Wiek (Minimum 13 lat) 20+ Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Około 2h. Wbijam przeważnie tylko na turnieje i hh. W weekendy trochę dłużej. Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) ukeis (UkeiS#8639) Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Według mnie sala electric i normal to najłatwiejsze sale ze względu na nie dużą liczbę typów, które je kontrują. Sala normal jest już zajęta a na nalocie udało mi się złapać Zeraore. Uważam ,że na na sali zrobię z niej dobry użytek. Ponadto posiadam już kilka innych mocnych pokemonów typu electric. Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Zwykłego bana nie dostałem. Jedyne bany jakie miałem to od NPC cooka i z vouchera na turnieju, Quote Share this post Link to post
sQeZiAk 3 Posted September 21, 2023 SALA PSYCHICsQeZiAkwiek: 19czas na serwie: Ile chce DC: sqeziak404nie bylem karanyDlaczego ten typ? : Lubię typ psychic jest to typ który posiada bardzo dużo fajnych zwykłych jak i legendarnych pokemonów, posiada różne ciekawe taktyki które można wykorzystać podczas walki z przeciwnikiem do tego posiadam dwie moje ulubione legendy z typu psychic z którymi chciałbym stacjonować na liderce kropka Pozdrooooo Quote Share this post Link to post
Napalonyolo 1 Posted September 22, 2023 Informacja na jaką salę startujesz-Psychic Nick na serwerze pokecraft- Napalonyolo wiek-19 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze-różnie Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!)-OG Olgierd#1709 Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania)-nigdy Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane)-Dlaczego ta sala? Już mówię, jest to bardzo silny typ który można zagrać na wiele różnych sposobów i czerpać z tego dobrą zabawę. Dlatego chciałbym spróbować szczęścia w zdobyciu tej sali. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Quote Share this post Link to post
Jabolo 1 Posted September 22, 2023 Informacja na jaką salę startujesz Electric Nick na serwerze pokecraft Jabolo Wiek (Minimum 13 lat) 18 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Około 3-4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) Jabolo#3370 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Postanowiłem zostać liderem sali elektrycznej, głównie z powodu tego, że w 20 wieku leczono ludzi z homoseksualizmu za pomocą elektrowstrząsów, a ja zawsze chciałem móc nieść pomoc innym ludziom. Na tej sali można także grać tierów i pokemony dają dużo możliwości ofensywnych za razem posiadając bardzo dobrą defensywę, są też słodkie (szczególnie golem alolański). Pozdrawiam Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) nie byłem Quote Share this post Link to post
z8y8kl 1 Posted September 24, 2023 Informacja na jaką salę startujesz Flying Nick na serwerze pokecraft z8y8kl Wiek (Minimum 13 lat) 15 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze Około 3-4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!) z8y8kl#6656 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) Chciałbym złożyć swoją apilikacje na lidera sali flying, ponieważ mam ogromne powiązania z tym właśnie typem. Raz lecąc z Abudabi spowrotem do Polski, pojawił się problem podczas lotu i samolot się rozszczelnił. Wszyscy zostali wyciągnieci przez ciśnienie na zewnątrz samolotu. Myślałem, że jest to już koniec mojego życia, ale wtedy obudziała się we mnie moja fursona orła i wyrosły mi na plecach skrzydła dzięki którym mogłem wylądować bezpiecznie na ziemi i zostać jedynym ocalałym z tej katastrofy. Typ flying jest dla mnie bardzo wyjątkowy i chciałbym go godnie reprezentować jako lider. Pozdrawiam zimniutko Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania) Zdarzały się jakieś muty Quote Share this post Link to post
hotis76 0 Posted September 25, 2023 water hotis76 wiek: 15 czas: 6/7 h hotis76#2801 Dlaczego ta sala?: Pokemony typu water mają fajne taktyki. Dodatkowo ostatnio w konkursie pływacki zająłem 1 miejce i uwielbiam pływać poza tym type water jest jednym z najliczniejszych typów w grze Czy byłem Karany?: miałem raz perma ale udało się wrócić i od tamtego czsu gram prawie codziennie i staram się być miły dla każdego gracza Quote Share this post Link to post
Dragonite504 1 Posted September 28, 2023 Fairy Dragonite504 17 dużo pikaczu504#6471 idk Jestem zainteresowany salą gdyż prawie wszystkie pokemony fairy są małe rószofe i słodkie Quote Share this post Link to post
Elrodi 2 Posted September 30, 2023 Informacja na jaką salę startujesz : Fairy Nick na serwerze pokecraft : Elrodi Wiek : 19 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze : 2-3h Nick na discord : Elrodil Screenshot teamu 6 : Dlaczego na daną salę startujesz? : Wiele pokemonów Fairy ma ciekawy drugi typ i nie mówie tu o legendach, tylko nawet pokemonach pokroju każdemu znanego togekissa (flying - fairy), mawile i klefki (fairy - steel), mimikyu (ghost - fairy) i wiele innych. Chiałbym sie sprawdzić na tej sali, gdyż byłem już liderem sali psychic, rock i bug (mówię również o poprzednich edycjach, a ta sala wydaje mi sie bardzo mocna i ciekawa do grania. Czy byłeś karany? : Poza jakimiś mutami (dawno temu lub na poprzednich edycjach), to nigdy nie byłem karany za nic poważnego Quote Share this post Link to post
dypson 0 Posted October 2, 2023 Informacja na jaką salę startujesz - water Nick na serwerze pokecraft - dypson wiek - 15 czas na serwerze - 3-4 h discord - Dypson#1277 Dlaczego na daną salę startujesz? : bo fire się znudziło 🙂 Quote Share this post Link to post
fawkesoo 0 Posted October 6, 2023 informacja na jak sale startujesz - Poison nick na serwerze pokecraft - fawkeso wiek - 13 lat czas na serwerze- roznie, 4 godziny + discord - fawkes0.0 screen teamu na rekrutacje : dlaczego na dana sale startujesz? Siedzialem troche na rock i pora zejsc, pokemony typu trującego sa czesto wytrzymale jak np Muk czy toxapex, wygladaja zadziwiajaco i coz, tak. Quote Share this post Link to post
hotis76 0 Posted October 7, 2023 W dniu 25.09.2023 o 17:24, hotis76 napisał: water hotis76 wiek: 15 czas: 6/7 h hotis76#2801 Dlaczego ta sala?: Pokemony typu water mają fajne taktyki. Dodatkowo ostatnio w konkursie pływacki zająłem 1 miejce i uwielbiam pływać poza tym type water jest jednym z najliczniejszych typów w grze Czy byłem Karany?: miałem raz perma ale udało się wrócić i od tamtego czsu gram prawie codziennie i staram się być miły dla każdego gracza edit teamku na rekru Quote Share this post Link to post
_Dratwa_123 0 Posted October 7, 2023 Startuje na sale trującą _Dratwa_123 21 około 2h Dratwa#7690 nie chciałem spróbować z swoich sił jako lider a widzę że on jest wolny od dłuższego czasu z tą mój pomysł jeśli będę beznadziejny (a pewnie będę taki) wtedy zrezygnuje i tyle mam nadzieje że uda mi się Cytat Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted October 9, 2023 startuje na sale Poison Czas grania srednio 2h Wiek 33 lata nick na Discordzie Legolas1337 #516 Nick na Servie Sajanssj Dlaczego chcialbym byc liderem sali poison poniewaz uwazam ze ta sala ma potencjał i chciałbym spróbować swoich sił na tej sali obecnie jestem liderem sali Normal ale czasem trzeba jakis zmian zeby nauczyc się czegoś nowego i mysle ze ta sala pozwoli mi się w jakiś sposób rozwinąć Quote Share this post Link to post
Perwol 2 Posted October 11, 2023 (edited) informacja na jak sale startujesz - Fire nick na serwerze pokecraft - Cherwol wiek - 20 lat czas na serwerze- 2-3h ale coraz wiecej discord - cherry1206 screen teamu na rekrutacje : dodam pozniej chce isc na sale fire, poniewaz bylem juz raz i wedlug mnie jest to najfajniejsza sala, settupowanie słońca z charizardem Y daje duzo funu gdy oneshotujesz przeciwnika z resistami Edited October 11, 2023 by Perwol Quote Share this post Link to post
Perwol 2 Posted October 11, 2023 Godzinę temu, Perwol napisał: informacja na jak sale startujesz - Fire nick na serwerze pokecraft - Cherwol wiek - 20 lat czas na serwerze- 2-3h ale coraz wiecej discord - cherry1206 screen teamu na rekrutacje : dodam pozniej chce isc na sale fire, poniewaz bylem juz raz i wedlug mnie jest to najfajniejsza sala, settupowanie słońca z charizardem Y daje duzo funu gdy oneshotujesz przeciwnika z resistami Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted October 12, 2023 sala: Fire nick na pokecraft: razor105 wiek:21 lat czas na serwerze: 4h discord: razor105 Chce iść na sale fire ponieważ kocham gorące klimaty i kraje. Kocham lawę i chcialbym palić poki przeciwników w niej. Pokemony fire są bardzo potężne i potrafią rozwalić każdego. Team: Quote Share this post Link to post