razor1050 3 Posted October 12, 2023 Wymieniam camerupta na camerupta: Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted October 16, 2023 Sala Rock Nik na serwie SajanSSJ Wiek 33 Czas na serwie teraz jak często to tylko możliwe Discord Legolas1337 #516 Chcialbym sprobowac swoich sił na sali rock poniewaz kazda sala zasługuje na uwagę probowalem na inne sale ale niestety sie nie udało moze tym razem mi się poszczęści i wkoncu zasile szeregi liderów serwera pokecraft sala rock ma potencjał I moze uda mi sie go wydobyć z sali i z samego siebie Quote Share this post Link to post
Krystian 1 Posted October 23, 2023 Informacja na jaką salę startujesz-rock Nick na serwerze pokecraft-krystian321 Wiek (Minimum 13 lat)- 13 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze- 3-4h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!)-krystian321 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane)-Moim marzeniem od długiego czasu jest zostanie liderem sali rock. Sala głaz opiera się na pokemonach kamiennych, a jak wszyscy wiemy kamienie można zastosować na naprawdę wiele sposobów. Można naprzykład rozłupać nim czaszke swojemu oponentowi, więc zastosowań i możliwości nie brakuje. Jest to taka sama sytuacja jak w mojej głowie, cały czas przybywa nowych pomysłów i zastosowań dla pokemonów typu rock. Właśnie dlatego mam nadzięję że będę mógł reprezentować ten typ. Pozdrawiam zimniutko Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania)- mute Quote Share this post Link to post
razor1050 3 Posted October 26, 2023 sala: Dark nick na serwerze: razor105 wiek:21 ile czasu spedzasz na serwie: 4-5h nick na discord: razor105 dlaczego na daną sale startujesz: Pokemony typu dark są naprawde potężne i potrafią rozwalić nawet najbardziej wymagającego przeciwnika. Sprawię ze ta salą bedzie niepokonana i traktowana z szacunkiem. team: Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted October 27, 2023 (edited) Zmieniam omastara na tego poka archeopsa Edited October 27, 2023 by SajanSSJ4 Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted October 28, 2023 Startuje na sale grass Nick na serwerze Sajanssj Wiek 33 lata SpedzM na serwie tyle czasu ile tylko jest to możliwe Nick na diskordzie Legolas1337 #0516 Dlaczego startuje na tą sale poniewaz uwazam ze kazda sala zasługuje na uwagę a grass jest bardzo ciekawa salą mysle ze ta sala ma potencjał I sa na niej bardzo ciekawe pokemony typu jak venosaur to jest bardzo dobry pokemon który potrafi bardzo wiele zdziałać oczywiscie tą sala ma bardzo duzo kontr ale mimo wszystko chcialbym sprobowac swoich sił na tej sali jesli to możliwe 😏 Quote Share this post Link to post
Napalonyolo 1 Posted October 29, 2023 (edited) startuje na salę fighting nick na serwerze Napalonyolo czas gry różny wiek 19 nick na dc OG Olgierd#1709 Dlaczego startuję na tą salę? Ponieważ ta sala ma wielki potencjał. Ta wyspecjalizowana arena będzie służyć jako interaktywne pole bitwy dla trenerów, którzy będą mogli brać udział w ekscytujących bitwach Pokemon o odznakę sali walczącej Sala ta w moim udziale będzie ciężka do zdobycia nawet jak ludzie będą przychodzić z kontrami. Dlatego chętnie spróbuje zostać liderem tej sali. zdjęcie teamu Edited October 29, 2023 by Napalonyolo Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted November 3, 2023 (edited) Za wenka i rilabuma wjeżdżają oni Edited November 3, 2023 by SajanSSJ4 Quote Share this post Link to post
w11ty 0 Posted November 12, 2023 Startuje na sale grass nick na serverze witty wiek 15 na serverze spędzam ok. 2-3godz dziennie nick discord: NieWyspany#1735 startuje na sale grass poniewaz ta sala ma potencial, oraz kocham zielone Quote Share this post Link to post
w11ty 0 Posted November 12, 2023 (edited) Edited November 12, 2023 by w11ty Quote Share this post Link to post
w11ty 0 Posted November 12, 2023 (edited) 2 godziny temu, w11ty napisał: startuje na sale grass ponieważ sala ta ma wielki potencjał pomimo jej szeregu słabości posiada za to wiele ciekawych pokemonów. Sala ta nie należy do najłatwiejszych ale chętnie się sprawdzę jako jej lider. Edited November 12, 2023 by w11ty Quote Share this post Link to post
hotis76 0 Posted November 19, 2023 water hotis76 wiek: 15 czas: 1-6 h hotis76#2801 Dlaczego ta sala?: Pokemony typu water mają fajne taktyki. Dodatkowo ostatnio w konkursie pływacki zająłem 1 miejce i uwielbiam pływać poza tym type water jest jednym z najliczniejszych typów w grze Czy byłem Karany?: miałem raz perma ale udało się wrócić i odtamtego czsu gram prawie codziennie istaram się być miły dla każdego gracza Quote Share this post Link to post
dypson 0 Posted November 22, 2023 Informacja na jaką salę startujesz - water Nick na serwerze pokecraft - dypson wiek - 15 czas na serwerze - 3-4 h discord - Dypson#1277 Dlaczego na daną salę startujesz? : 🙂 Quote Share this post Link to post
Perwol 2 Posted November 26, 2023 (edited) Fairy Cherwol wiek: 20 czas: 2-4h cherry1206 Dlaczego ta sala?: lubie wrozki i pokemony typu fairy i dobrze mi szło jak bylem poprzednim razem wiec bede pasował na ta salke Czy byłem Karany?: takie rzeczy to nie ja Edited November 26, 2023 by Perwol Quote Share this post Link to post
Kely 0 Posted November 27, 2023 Informacja na jaką salę startujesz : PsychicNick na serwerze pokecraft:KelyWiek (Minimum 13 lat):15Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: W tygodniu 3-5h w weekendy do 7h lub więcej.Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!): xkelyScreenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania): Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) : Chciałbym zostać liderem psychic ponieważ lubię pokemony typu psychic zarówno w kontekście grania nimi jak i zarówno grywalnąścią. Posiadają też fajne mega evolucję np. Mega gallade czy metagross i wiele fajnych zastosowań. Jednym z takich pokemonów które podobają mi sie z typu psychic jest Victini jednym z jego dobrych ataków jest V-create który w połączeniu z atakami statusowymi robi robotę. Kolejnym z takich pokemonów jest Gardevoir jest to bardzo mocny pokemon ponieważ jest on Psychiczno Baśniowy który z mega evolucją zadaje bardzo dużo obrażenia. Jest też pokemon pod tanka i jednym z takich jest Bronzong dobrze zrobiony chroni większość ataków krytycznych. Najładnieszym pokemonem typu moim zdaniem jest Arceus. Czy byłeś karany?(kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania): Wydaje mi się, że nie byłem karany lecz nie jestem tego w 100% pewien. Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted November 30, 2023 Na jaka sale startuje Psychic Nick na serwerze SajanSSJ Nick na discordzie Legolas1337 Ile czasu spedzam czau na serwerze 2h-3h w weekendy dłużej Dlaczego chcialbym isc na psychic poniewaz uwazam ze pokemony psychiczne są bardzo ciekawe a chccialbym nabrac większego doświadczenia w walce tymi pokemonami z innymi graczami najbardziej denerwujacym pokemonem dla mnie z psychicznych to Hamtterna i jej Magick Bonce wiec czemu nie mógł bym podenerwować innych graczy tym wlasnie pokemonem 🤣 ulubiony pokemon to mega metagros i mega alakazam fajnie tez spisuje się slowking z regenatorem pozdrawiam Mój sklad na rekrutacje Quote Share this post Link to post
LeO 2 Posted December 1, 2023 Informacja na jaką salę startujesz : Bug Nick na serwerze pokecraft: MrLeo Wiek (Minimum 13 lat): 16 Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze: 2-3h Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!): leoisdeadinside. Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) :Chciałbym iść na salę bug, ponieważ bardzo lubię tą salę. Już kiedyś na niej byłem i wiem, że można się na niej fajnie pobawić 🙂 Czy byłeś karany?(kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania): Wydaje mi się, że nie byłem karany. Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania): Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted December 8, 2023 W dniu 1.12.2023 o 00:54, SajanSSJ4 napisał: Na jaka sale startuje Psychic Nick na serwerze SajanSSJ Nick na discordzie Legolas1337 Ile czasu spedzam czau na serwerze 2h-3h w weekendy dłużej Dlaczego chcialbym isc na psychic poniewaz uwazam ze pokemony psychiczne są bardzo ciekawe a chccialbym nabrac większego doświadczenia w walce tymi pokemonami z innymi graczami najbardziej denerwujacym pokemonem dla mnie z psychicznych to Hamtterna i jej Magick Bonce wiec czemu nie mógł bym podenerwować innych graczy tym wlasnie pokemonem 🤣 ulubiony pokemon to mega metagros i mega alakazam fajnie tez spisuje się slowking z regenatorem pozdrawiam Mój sklad na rekrutacje Za alakazama rapidash i Delphox wchodzą ci panowie Quote Share this post Link to post
SajanSSJ4 0 Posted December 9, 2023 (edited) Startuje na sale Normal Nick na serwerze SajanSSJ Wiek 33 lata Na serwerze spędzam ile tylko moge ale srednio od 2 do 4 godzin Nick na Discordzie Legolas1337#0516 Jak do tej pory zadnych Kar nie mam Kilka słów dlaczego staruje na ta sale jestem liderem grass i bardzo mi się ona podoba bo jest jak dla mnie jedna z najtrudniejszych sal a teraz chcialbym powrocic na sale Normal bo juz na niej byłem i chcialbym na nią powrocic z nowymi pokemonami i taktykami od ostatniego czasu nabyłem pare ciekawych pokemonów które myśle ze siespisza na Sali Normal Edited December 9, 2023 by SajanSSJ4 Quote Share this post Link to post
Piter8451 0 Posted December 12, 2023 Informacja na jaką salę startujesz- Flying Nick na serwerze pokecraft- Piter8451 Wiek (Minimum 13 lat)- 13 lat Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze- około 7 godzin Nick na discord wraz z # (posiadanie discorda jest warunkiem koniecznym podejścia do rekrutacji!)- Piter8451#5576 Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane)- Dlaczego startuje na tą sale, ponieważ jest bardzo interesująca i ma bardzo dużo dobrych pokemonów. Moje ulubione pokemony właśnie znajdują się w tym typie, czyli talonflame i dragonite. Też chciałbym się sprawdzić jako lider bo jeszcze nigdy nim nie byłem. W tym typie jest bardzo dużo mega evolucji w tym moja ulubiona mega rayquaza. Właśnie wczoraj leciałem samolotem i sobie myślałem jakie pokemony typu flying mogłyby tak wysoko latać i czy jakiś pokemon jest szybszy od samolotu. Myśle że się spisze jako lider typu flying. Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania)- Jeszcze nigdy nie byłem karany Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) - Quote Share this post Link to post
Bezi420 0 Posted December 16, 2023 Sala: Ground Bezi420 Wiek: 19 Czas na serwerze 5/6 h na dzień Discord: _sh0ken Dlaczego sala Ground? ponieważ uwielbiam grać pokami ground i uważam że są naprawde op gdy umie sie nimi grać. W typie Ground jest wiele dobrych poków np: Swampert bądź Excadril, uważam że jest to jedna z lepszych sali jaką można grać. i ogólnie szef liderów to gigachad i wie co robi! Quote Share this post Link to post
w11ty 0 Posted December 22, 2023 Informacja na jaką salę startujesz - fire Nick na serwerze pokecraft - witty wiek - 15 czas na serwerze - 3-4 h discord - Amadi Ferrari Startuje na sale fire ponieważ uważam, żę jest to ciekawa sala posiadająca wiele atutów. Quote Share this post Link to post
Bezi420 0 Posted December 22, 2023 W dniu 16.12.2023 o 16:00, Bezi420 napisał: Sala: Ground Bezi420 Wiek: 19 Czas na serwerze 5/6 h na dzień Discord: _sh0ken Dlaczego sala Ground? ponieważ uwielbiam grać pokami ground i uważam że są naprawde op gdy umie sie nimi grać. W typie Ground jest wiele dobrych poków np: Swampert bądź Excadril, uważam że jest to jedna z lepszych sali jaką można grać. i ogólnie szef liderów to gigachad i wie co robi! ZMIANA TEAMU NASTĄPIŁA Quote Share this post Link to post
vexii3 1 Posted December 22, 2023 Informacja na jaką salę startujesz-electric Nick na serwerze pokecraft-vexii3 Wiek (Minimum 13 lat)-13 lat Ile czasu mniej więcej spędzasz dziennie na serwerze-2h Nick na discord-vexii3 Screenshot teamu 6 pokemonów z widocznym levelem i hp(ss musi zostać wysłany w momencie składania podania) Dlaczego na daną salę startujesz? (wyczerpująca odpowiedź jest wymagana! jeżeli dla szefa liderów będzie niewystarczająca, zbyt krótka- podanie zostanie niezaakceptowane) -zawsze lubiałem pokemony elktryczne a zwłaszcza przez oglądanie anime w ktorych moj ulubiony bohater posiadl pikachu.Te pokemony bardzo mi sie podbaja i wydaja sie naprawde silne jak i grozne.typ elktryczne jest tez jedynym z najlepszych w calej grze poniewaz sa na nie superefktywne tylko i wylacznie pokemony typu ground. Moim ulubionym pokemon electric jest zeraora. Czy byłeś karany? (kary dotyczą tylko tej edycji, lecz za okłamianie szefa liderów, gracz otrzymuje zakaz do odwołania)- nie pamietam Quote Share this post Link to post
Drushimi 0 Posted December 24, 2023 (edited) Podanie Sala Fairy Nick: Drushimi Wiek: 17 Czas na Serwerze: od 2h - 6h Discord: drsushimi Dlaczego na daną salę startujesz? - Interesują mnie pokemony typu Fairy. Zawsze z fascynacją oglądałem walki jak i występy pokemonowych artystek owe pokemony są naprawdę silne, Pokemony typu Fairy mają dużo empatii jak i pracowite Przykład? ; Blissey, Audino, Wigglytuff, pomagające siostrą w Pokemon Centrach. Czy choćby słynny klefli wręczający i przechowujący klucze dla wygranej artystki. Moimi ulubionymi pokemonami są Boski strażnik Tapu Lele oraz Śnieżka którą opiekowała się Lili z serii alola (Alolański Vuplix) Czy byłeś karany?- NIE Edited December 24, 2023 by Drushimi Quote Share this post Link to post